Skandál v Itálii: Vláda, která se prohlásila, za protimigrační, přiváží letecky další „obohacovače“ (video)
RSS

Skandál v Itálii: Vláda, která se prohlásila, za protimigrační, přiváží letecky další „obohacovače“ (video)

Již  před volbami mnoho lidí upozorňovalo na jednu docela zásadní, ale stále pro mnoho voličů zanedbatelnou okolnost. Giorgia Meloni je již nějakou dobou členkou italské pobočky Aspen institutu a to za všech okolností znamená, že je i loutkou globalistů. Ti většinou svým loutkám povolí provozovat do jisté míry takovou politiku, jaká uspokojí jejich voliče, ale vždy s určitými mantinely.
Giorgia Meloni a její Bratři Itálie byli jedinou opozicí za dob covidismu, přesto však mnohá hlasování této politické strany v rámci EP vyvolávala otázky. Právě v EU se často ukazuje pravá tvář dané politické strany, neboť politika, která je takové straně povolena na domácí půdě, je jí na té eurounijní zapovězena.
Již mnohokrát se potvrdilo, že ty politické strany, které se jakkoli – třeba jen částí členstva – angažují v globalistických strukturách (WEF, OSF, Aspen institute apod.), budou vládnout pod jejich vlivem. Pokud by zásadu nevolit nikoho podobně provázaného dodržovala většina lidí, pak by to ovšem znamenalo konečný pád celých globalistických struktur, které prospívají jen díky tomu, že jsou voleny jejich loutky.
I proto mají loutky povoleno v některých oblastech poněkud „povolit otěže“ předchozích vlád. Tak například současná italská vláda připravila zákon proti LGBTQ propagandě na školách a do jisté míry omezila pašerácké neziskovky, jinak však zřejmě musí postupovat podle předem daných instrukcí. Ostatně, výměna obyvatel se nesmí zcela zastavit.
Nicméně v Itálii mnoho lidí doufalo, že i přes jistou angažovanost premiérky v Aspenu se nějak výrazně změní tamní migrační politika. Je sice pravda, že vláda nyní zakročila proti lodím pašeráckých neziskovek a zakázala jejich zakotvení v italských přístavech, nicméně přístavy jsou většinou stále otevřeny pro ty, kdo připlouvají po vlastní ose.
Například za pouhých 48 hodin (neděle a pondělí) připlulo k italským břehům celkem 760 ilegálů z Afriky. Jednalo se právě o autonomní připlutí – celkem 13 lodí.
A to není vše. Nyní se ukázalo, že italská vláda, kterou většina Italů volila pro jejich slib zamezení další muslimské invaze, začala sama letecky dovážet muslimské rodiny do Itálie. Děje se tak v rámci programu EU a měly by tak konat i další vlády. Na převoz do Evropy podle všeho čekají další 2 miliony (!!)  zájemců. Ti mají být postupně podobným způsobem letecky dopraveni do Evropy.
Více již ve videu níže (anglicky), kde se můžete podívat na to, jak nová „Aspeňácká“ vláda zásobí Itálii (a zřejmě i zbytek Evropy) dalším muslimským  obohacením. Ostatně, tak nějak mi to připomíná nedávný dovoz afghánských „tlumočníků“ do zemí, které v Afghánistánu žádné tlumočníky neměly. Nicméně lid i tehdy tuto blamáž spolkl i s navijákem…

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Skandál v Itálii: Vláda, která se prohlásila, za protimigrační, přiváží letecky další „obohacovače“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden