Německého zubaře naštval idiotský „wokismus“, na protest ordinuje oblečený jako indián
RSS

Německého zubaře naštval idiotský „wokismus“, na protest ordinuje oblečený jako indián

Jistě jste také zaznamenali, že před časem v Německu zakázali Vinnetoua , neboť je příliš rasistický. Tyto knihy tak zmizely z knižní nabídky některých pokrokových knihkupectví a stejně tak z nabídky vydavatelství, včetně jednoho z největších – Ravensburgeru (u nás je vydavatelství  známé zejména nabídkou puzzle).
A neskončilo jen u toho. Zakázány byly i karnevalové masky indiánů, černochů či jiných etnických menšin či dětské tábory ve stylu života indiánů.
Tomuto idiotskému aktivismu se vysmáli dokonce i skuteční američtí indiáni a jistý bavorský zubař se dokonce rozhodl, že – na protest proti této šílené ideologii – bude ordinovat v kostýmu indiána.
Zubař z Dolního Bavorska se bouří proti „permanentní politické korektnosti“: Asi dva a půl měsíce pracuje v kostýmu Vinnetoua .  Zatímco on sám tím chce poukázat na idiocii prosazovaného „wokismu“, jeho pacienti – zejména ti nejmenší – tento protest přijímají velmi dobře.
Většina Němců – ať už z obvyklé poslušnosti nebo ze strachu – jde poslušně se systémem a přejímá všechna idiotská pravidla, která se do Evropy dostávají ze zámoří. Ostatně, nedávno se téměř stovka „provinilců“, kteří si dovolili napsat něco, co není v souladu se „stranou a vládou“, stala obětí razie protiteroristické jednotky.
Projevit tedy nesouhlas s režimem si v Německu žádá stále více odvahy a totéž se chystá i pro zbytek EU. I proto drtivá většina Němců buď se systémem souzní nebo tiše nesouhlasí, avšak drží hubu a krok. Třicátá léta jak vyšitá.
Ale stále přesto existují, rebelové: Zubař Franz Xaver Berger (67) z Abensbergu v dolnobavorském okrese Kelheim je jedním z nich. Od poloviny října se ve své praxi proměnil ve Vinnetoua, náčelníka Apačů. „Vykopal  válečnou sekeru “ proti „genderovým fetišistům,“ kteří vymýšlí podobné nesmysly jako zákaz Vinnetoua.
Nevidí v tom žádnou diskriminaci, stejně jako v příbězích Karla Maye o indiánech. „Vůbec nechápu to vzrušení. Byl to Karl May, kdo nás v první řadě přiblížil indiánské kultuře.“
Sám Berger začal číst v dětství až díky knihám Karla Maye. „Bez něj bych se nikdy nedostal na střední školu.“ Když Ravensburger Verlag stáhl knihu o mladém Vinnetouovi kvůli obvinění z rasismu, vřelo to v něm.
Když poslanec v Brémách požadoval, aby se už přestalo mluvit o „černých ovcích“, protože to je diskriminační, měl konečně dost.
Objednal si kostým Vinnetoua online a nyní ho nosí ve své praxi. Vyvěsil tam cedule vysvětlující jeho rozhodnutí.
„95 procent pacientů si myslí, že je to dobré,“ říká Berger. „Chlapec řekl otci: „Musíš jít k tamtomu zubaři, je tam indián.“ Od té doby má ještě tohoto nového pacienta.
V Německu je obyvatelstvo neustále obtěžováno novými pravidly a zákazy v podobném stylu. Nedávno například v Bavorsku zakázali používat výraz „černý pasažér“.  
Je proto velmi důležité, aby se našlo co nejvíc lidí, kteří se proti této zvrácené ideologii začnou bouřit a budou tato šílená nařízení ignorovat. Bude-li se podobně chovat většina, systém nebude mít možnosti a síly potrestat všechny a nakonec mu nezbude než od zvrácené ideologie ustoupit….
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Německého zubaře naštval idiotský „wokismus“, na protest ordinuje oblečený jako indián se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden