Nizozemsko: Po nepokojích rozsáhlé marocké komunity vyzývá Geert Wilders k masovým deportacím do Maroka
RSS

Nizozemsko: Po nepokojích rozsáhlé marocké komunity vyzývá Geert Wilders k masovým deportacím do Maroka

Na úvod je třeba zdůraznit, že k těmto deportacím vyzývá i v případě těch, kteří se již v Holandsku narodili, což je v podstatě drtivá většina protestujících. Maročané v průběhu let v Holandsku vytvořili rozsáhlé komunity, které se nikdy reálně neintegrovaly. To je znát i na tom, že všichni fandí Maroku a ne Holandsku, neboť se nikdy necítili být Holanďany.
Zemi již roky sužuje rostoucí kriminalita, za níž stojí právě marocká komunita, o čemž se již v dnešní politicky korektní době nesmí nahlas hovořit a Geert Wilders či členové jeho strany jsou asi jedinými, kdo na to upozorňují nahlas a silně tlačí na masové deportace.
Není divu, že ve většině průzkumů nyní vede Wildersova strana PVV následovaná FVD, což je pro změnu strana, která se hodně věnuje Velkému resetu.
A co je podstatné: Jak PVV, tak FVD mají v programu NEXIT, tedy vystoupení z EU a neostýchají se nazývat tuto instituci fašistickou. Tedy v Holandsku reálně hrozí, že by skutečně mohlo po dalších volbách dojít k vystoupení z EU. Podobné volební preference jsou dány zejména stávající situací – vyzrazením spolupráce stávající vlády s WEF a vyvlastňováním farmářů.
Holandsko tak čeká něco, co je například u nás, kde 90% lidí volí probruselské strany, naprosto vyloučené. Ovšem podobně jako u nás si na volby musí Holanďané ještě tři roky počkat. Mezitím se stávající vláda snaží obě strany, které vedou preference, zakázat.
Pokud nyní poukazujete na to, že podobná situace byla i v Itálii, kde se nakonec vláda na sliby „vykašlala“, tak nemáte pravdu. Ani jedna z italských vládních stran neměla v programu ITALEXIT a v jejich členstvu se najdou i „Aspeňáci.“ To u obou zmíněných holandských stran nehrozí, což je důvod, proč se je nyní snaží systém zakázat.
Ale zpět k aktuálním nepokojům, k nimž došlo po vyhraných zápasech Maroka a k reakcím Geerta Wilderse.
Poté, co po vítězství Maroka na mistrovství světa nad Španělskem vypukly nepokoje po celé Evropě, nizozemský politik Geert Wilders, který vede stranu Strana pro svobodu (PVV), zveřejnil na Twitteru ilustraci zobrazující letadlo provádějící deportace do Maroka (viz titulek).
„Pryč se zločineckými špínami,“ píše se v příspěvku od Wilderse, kde politik přihlíží, zatímco letadlo s marockou vlajkou startuje, pravděpodobně aby deportovalo Maročany žijící v Nizozemsku.
Wildersův příspěvek byl reakcí na zprávy, že se maročtí fanoušci v Nizozemsku opět bouří. V úterý večer Španělsko také zažilo rozsáhlé nepokoje ze strany tamního marockého obyvatelstva, včetně Bilbaa a Reusu. Nepokoje však byly zaznamenány i ve Francii, Belgii a   Itálii. V mnoha evropských městech maročtí fanoušci zapalovali auta, rabovali obchody a útočili na policii.
K nepokojům však došlo i v Holandsku, kde se s tím předem počítalo, takže ulice byly plné policistů. Přesto i tam hořela auta a rabovalo se.

Amszterdamban is összecsaptak a rendőrökkel a marokkóiak pic.twitter.com/3Xmzm2klIN
— Bede Zsolt (@Bede_Zsolti) December 6, 2022

Při nepokojích v Nizozemsku došlo k útokům na policii v Amsterdamu a Haagu. Nebylo to však poprvé, co se marocké vítězství na mistrovství světa změnilo v chaos v ulicích. Nizozemsko zažilo  nepokoje pokaždé, když Maroko vyhrálo na šampionátu, včetně vítězství Maroka nad sousední Belgií minulý měsíc.

Moroccans clashed with riot police in Amsterdam tonight after their World Cup win over Spain.. pic.twitter.com/9V1PaBTrXf
— ???????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????????????? (@thecasualultra) December 6, 2022

 
V Nizozemsku v současní době razantně klesá podpora současné vlády, zatímco podpora Wilderse (PVV) a Baudeta (FVD) neustále roste. Po nepokojích kriminálních Maročanů může podpora zase o něco stoupnout.
Nedávno Wilders například pomohl nizozemské obci v boji proti vládě, která rozhodla, že tamní zařízení pro invalidy a hospic bude namísto současného účelu sloužit jako centrum pro žadatele o azyl.
Wilders v současné době vede v řadě průzkumů, přičemž jeho strana PVV získala v listopadovém průzkumu 21 procent. Nizozemský politik je známý svým odporem k islámu a masové muslimské invazi.
Na závěr připomínám, že obě protestní protibruselské strany mají hlavní voličskou základnu mezi mladými, kteří v Holandsku volí zcela opačně než například u nás.
Zatímco Rutteho vládě pod vlivem WEF a Bilderbergu, kterou volí zejména důchodci, voliči ubývají, protestním stranám  přibývají hlasy právě mezi prvovoliči, kterých za tři roky dospěje zase o něco víc…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Nizozemsko: Po nepokojích rozsáhlé marocké komunity vyzývá Geert Wilders k masovým deportacím do Maroka se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden