Vládou asistovaná sebevražda v Kanadě uspokojuje poptávku po darovaných orgánech
RSS

Vládou asistovaná sebevražda v Kanadě uspokojuje poptávku po darovaných orgánech

Liberalizace eutanazie v Kanadě od roku 2016, kdy byla zavedena, postupuje až do stavu, kdy se může nechat zabít s asistencí státu prakticky kdokoli, aktuálně i tělesně postižení, po novém roce i chudí nebo psychicky nemocní – a to včetně dětí.
Postupně se tak došlo od stavu, kdy byla asistovaná sebevražda (označovaná zkratkou MAID) dovolena jen ve výjimečných případech u nevyléčitelně nemocných, k situaci, že zabit již může být téměř kdokoli, stačí prohlásit, že nemá na živobytí nebo se cítí v nepohodě.
V některých případech je dokonce eutanazie doporučována i lidem, kteří o ní vůbec neuvažovali , což již dospělo i k žalobám na vládu a její nelidské praktiky.
Machinace s „MAID“, státem podporovaným, legálním sebevražedným projektem v Kanadě, jsou stále podivnější. Už léta je známo, že se z mrtvol odebírají dárcovské orgány. 
To může v konečném důsledku také vysvětlit, proč filmové projekty hollywoodské kvality nyní v Kanadě propagují „legální sebevraždu“ a proč byla vydlážděna cesta pro duševně nemocné, aby si mohli vybrat poslední krok. Od příštího roku bude možnost nechat se zabít povolena i pro 12leté děti.
Pro „úspěch“ projektu MAID v Kanadě je zřejmě rozhodující nejen plánovaná redukce populace, ale také chamtivost po penězích na trhu s orgány. Stále více Kanaďanů umírá s „lékařskou pomocí při umírání“ a jejich orgány jsou zjevně odebrány a znovu použity.
To mimochodem také vyvolává otázku, proč je potřeba orgánů, které se údajně odebírají nevyléčitelně nemocným pacientům.  Nevyléčitelná nemoc není podmínkou účasti v programu v Kanadě. Nechat se zabít můžete i tehdy, kdy jste invalidní, ale vaše orgány jsou zcela zdravé. Stejně tak je tomu v případě psychicky nemocných či chudých.
Nejčastěji se zatím nechávají zabít pacienti s rakovinou, kteří však zřejmě nebudou hlavními dárci. I když si lze představit, že mladý pacient například s rakovinou plic by mohl být dárcem dejme tomu oční rohovky. I v případě nevyléčitelně nemocných tedy zřejmě nějaké možnosti jsou. Přesto je však pravděpodobné, že k nejčastějším dárcům patří tělesně postižení. Člověk, jemuž například chybí noha, může mít zcela zdravá játra nebo ledviny.
A v příštím roce zřejmě dojde k dalšími boomu, neboť zabít se mohou nechat i lidé s psychickými problémy nebo nemajetní, kteří mají pocit, že život pro ně již nemá cenu. Tito lidé pak mohou mít orgány zcela zdravé a lze předpokládat, že se jejich smrt bude v tomto směru hojně využívat.
Kanadský federální program sebevražd je všechno, jen ne okrajový fenomén. 3,3 procenta úmrtí v Kanadě je způsobeno MAID – v roce 2021 to bylo 10 065 lidí. 65 procent z nich údajně trpělo rakovinou diagnostikovanou jako nevyléčitelná.
Od roku 2017 se v kanadských médiích objevují zprávy, že oběti sebevražd darovaly své orgány, aby zachránily další životy. V roce 2019 bylo zaznamenáno 113 darování orgánů od obětí asistovaných sebevražd v Ontariu. To bylo 5 procent všech darů orgánů v kanadské provincii.
A to je třeba znovu připomenout, že zatím nebyli do sebevražd zahrnuti psychicky nemocní a chudí či děti. Zájemci o eutanazii z jejich řad čekají až na březen 2023, odkdy má zákon platit i pro uvedené skupiny. Nyní si však již mohou smrt „objednat.“
Kanada dekriminalizovala lékařsky asistovanou eutanazii v roce 2016 a Ontario se prostřednictvím Trillium (síť Trillium Gift of Life monitoruje dárcovství orgánů v Ontariu) okamžitě posunulo do popředí dárcovství orgánů a tkání prostřednictvím MAID a stalo se první jurisdikcí na světě, která se proaktivně obrátila na ty, kteří mají povolení k eutanazii, aby diskutovali o dárcovství orgánů. Když dojde k úmrtí, ať už v nemocnici nebo přes MAID, podle zákona to musí být Trillium oznámeno.
Zamyslete se nad  tím, jakým směrem se společnost ubírá, kdy lidé volí státem asistovanou sebevraždu před bezdomovectvím  – a pak si nechají odebírat a znovu používat své orgány – vždy za velké finanční náklady. Neměli bychom zapomínat ani na to, kdo za sebevražednou lobby stojí a kdo ji financuje: na obvyklé podezřelé multimiliardáře, kteří soustavně vyjadřovali zájem o masové očkování, masové potraty a redukci populace.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Vládou asistovaná sebevražda v Kanadě uspokojuje poptávku po darovaných orgánech se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden