Hbitá myš zachycena ve vesmíru na raketě Falcon 9?
RSS

Hbitá myš zachycena ve vesmíru na raketě Falcon 9?

Fanoušci společnosti SPACEX jsou přesvědčeni , že se na startu rakety Crew Dragon společnosti SpaceX a NASA svezl nečekaný host, a mnozí tvrdí, že na kameře byla v přímém přenosu vidět myš. (Foto: Twitter)







Přímý přenos z 30. května u televizních obrazovek sledovaly miliony lidí start astronautů Douga Hurleyho a Boba Behnkena z vesmírné stanice SpaceX a NASA na Mezinárodní vesmírnou stanici (ISS).



Astronauti, kteří letěli na palubě modulu SpaceX Crew Dragon, měli nést pouze náklad a plyšovou hračku dinosaura. Virální videoklip sdílený na internetu však zřejmě ukazuje nečekaného černého pasažéra na raketě Falcon 9 společnosti SpaceX, přičemž mnozí tvrdí, že během historického startu byla spatřena myš.



Dosud nebylo objasněno, nicméně se prý mohlo jednat o kus ledu.



SpaceX Rocket.. mouse skipping around the very hot rocket engine, then the narrator at 1:11 says "Of course I still love you"… what a strange series of events…. just gotta prove that globe… hahahahaha pic.twitter.com/GqpYlq5miq — nikola 3 (@ronin19217435) December 8, 2022 Článek Hbitá myš zachycena ve vesmíru na raketě Falcon 9? se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden