Za dva měsíce vládnutí údajně protimigrační vlády připlulo do Itálie asi 20 000 ilegálů
RSS

Za dva měsíce vládnutí údajně protimigrační vlády připlulo do Itálie asi 20 000 ilegálů

A to do toho nejsou započteni ti, které si nedávno vláda přivezla letecky a ještě na ně čekal uvítací výbor vedený současným italským ministrem vnitra, jak jste mohli vidět ve videu zde .
Ano, italská vláda nyní dokazuje, že vše, co deklarovala ve volební kampani, byly jen lži. Nic zásadního se zatím v migrační politice nezměnilo, vítání nadále pokračuje. A opět připomínám, že Italové velmi podcenili sílu Aspen institutu, v němž je i současná premiérka Meloniová.
To by mělo být opět připomenutím  a poučením i pro nás, neboť zde jsou „Aspeňáci“ ještě v  mnohem větší oblibě než kdekoli jinde.
Ale zpět do Itálie, kde je již dva měsíce nová vláda, která mimo jiné slíbila, že zastaví invazi a začne deportovat kriminální vetřelce.
Jak již víte, tak nic z toho se nekoná. Zpočátku se sice zdálo, že bude vláda blokovat alespoň lodě pašeráckých neziskovek, ale nyní to tak již nevypadá. Naopak, každý je v Itálii vítán.
Itálie se tak v letošním roce dostává ke 100 tisícům připluvších „Novoitalů“, z nichž 20 tisíc jde na vrub vlády Meloniové.
A co víc, dnes údajně dokonce dohodla Itálie s Francií a Německem, že jejich pašerácké lodě vpustí do přístavů. To je přesně opak toho, co slibovala Meloniová.
A mezitím se u Lampedusy chystá na vylodění pašerácká loď s 510 ilegály a dalších 150 dnes přistálo.  Asi 40 dalších útočníků bylo zadrženo hlídkovým člunem tzv. pobřežní stráže. I oni byli doprovázeni do přístavu Roccella Ionica, kde se nechali hýčkat vládou placenými dobrovolníky z Červeného kříže, civilní ochrany a týmu Lékařů bez hranic.
A mezitím vplouvá do italských vod loď Geo Barents s 254 invazními vojáky na palubě. A to zdaleka není pro dnešek vše. Italská vláda jistě „potěšila“ své voliče novou dohodou na dovoz 100 000 Afričanů ročně. Takže letecké transporty budou pokračovat a pravděpodobně ani uvítací výbor nebude chybět,
Záminka? Je údajně zapotřebí dovézt pracovní síly. To vláda tvrdí v situaci, kdy je v Itálii vysoká nezaměstnanost Italů, ale i obohacovačů.
Podle statistik bylo v Itálii v roce 2018 více než 3,95 milionu osob  zahraniční populace v produktivním věku (15-64 let) z toho 2,4 milionu „zaměstnaných“, 399 tisíc „hledajících práci“ a 1,13 milionu „neaktivních, kteří práci nehledají.“
Jedná se o obecné údaje, protože každá komunita je na tom jinak: například vysoká míra zaměstnanosti Filipínců a Číňanů – 82,2 % a 72,4 % – se střetává s  komunitami, kde je zaměstnána jen hrstka – Maročané (22,3 %) a Tunisané (19,9 %).
Výmluva, že je nutné dovážet 100 tisíc Afričanů kvůli potřebě pracovní síly, tak příliš neobstojí.  Nicméně, voličům většinou stačí plané sliby a proklamace – a ne fakta…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Za dva měsíce vládnutí údajně protimigrační vlády připlulo do Itálie asi 20 000 ilegálů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden