Proč Katar uplácel levicové bruselské politiky, kteří byli nyní obviněni z korupce?
RSS

Proč Katar uplácel levicové bruselské politiky, kteří byli nyní obviněni z korupce?

Jistě jste i vy narazili na informaci o razii a zatýkání v europarlamentu. Týkalo se to europoslanců a politiků ze zemí jako Itálie, Belgie a Řecko, přičemž lze předpokládat, že škodní nebyli ani mnozí další vysoce postavení politici.
Mainstream vám však neprozradí to zásadní – důvod, proč Katar pohádkově financoval nejen některé europoslance a eurokomisaře, ale i úředníky nebo politiky z Itálie či Řecka.
Oč tedy Kataru šlo?
Již dlouho není žádným tajemstvím, že Katar si dělá ambice na obsazení Evropy muslimy a islamizaci kontinentu. Neváhá utrácet miliardy s vědomím, že to poslouží „jejich“ věci. Uplacení bruselští činovníci měli za cíl protlačit taková migrační pravidla, aby byla islamizace rychlejší a aby se také nově příchozí stávali rychleji „Evropany.“
Zároveň měli za úkol do evropských zákonů implementovat legislativu, která by se co nejvíc podobala právu šaría, což se dlouhodobě dělo a také na to již roky upozorňuji. Zejména mělo jít o „zákon o rouhání“, který by zakazoval jakoukoli kritiku islámu.
V Itálii souběžně řeší několik podobných skandálů, přičemž migrační byznys vynáší dokonce mnohem víc než obchod s drogami.
Katar neváhá vydat na islamizaci dalších území závratné částky a země se ani netají tím, že fotbalový šampionát byl uspořádán s cílem konvertovat co nejvíc nemuslimů z řad návštěvníků.
I proto byli do Kataru povoláni imámové ovládající jazyky všech zemí, které se mistrovství účastní. Více jste si o tom mohli přečíst zde.
Katar je v současné době i hlavním sponzorem Muslimského bratrstva, které je financováno také z EU – tedy z vašich daní. To se ví již dlouhodobě a zejména skupina konzervativních francouzských europoslanců proti tomu velmi dlouho vystupuje.
Je více než pravděpodobné, že právě úplatky katarských šejků umožnily účast Muslimského bratrstva na europarlamentní debatě o budoucnosti Evropy.
Také veškerá propagace multikulti a hidžábů, která dlouhodobě v EU probíhá, má zcela jistě pozadí v katarských úplatcích. Právě fakt, že je v mnohém zapletena italská levice, která byla ještě donedávna u vlády, vysvětluje nepokrytě vítačskou politiku Itálie. Tato politika pokračuje i po nástupu údajně protimigrační pravice, lze tedy předpokládat, že i zde již Katar nějaký ten milion eur pustil.
I když byli zatčení europoslanci z různých zemí, tak všichni měli italský původ. V EU zastupovali nejen Itálii, ale i Belgii nebo Řecko a byli aktivní v promigračních a multikulti neziskovkách.
Na veřejnosti jsou velmi aktivní ve sdruženích a takzvaných lidskoprávních neziskovkách. Panzeri je také prezidentem neziskové organizace „Boj proti beztrestnosti“ , která prosazuje „boj proti beztrestnosti za závažné porušování lidských práv a mezinárodní spravedlnost.“ V pátek ráno bylo prohledáno sídlo této neziskovky, které se nachází v centru Bruselu.
Bruselští papaláši, kteří byli do korupce namočeni (a jistě nejsou jediní), jistě stojí za stávající kriminalizací odpůrců multikulti a islámu. Připomínám, že jde také o v posledních letech zaváděný zákon o předsudečné nenávisti, který je široce uplatňován výhradně proti kritikům islámu a od roku 2018, kdy jej schválila Babišova vláda, platí i u nás.
Zákon je obdobou zákona o rouhání podle práva šaría a uplatňuje se podobným způsobem jen s tím rozdílem, že v Evropě jsou tresty mírnější než v islámských zemích.
Ke skandálu, který nyní ještě víc odhalil prohnilost bruselské zatuchlé žumpy, dále zahraniční zdroje uvádí:
Včerejší ranní prohlídky umožnily policistům vedeným soudcem Claisem získat více než půl milionu eur v hotovosti.  Podle informací Le  Soir  a  Knack bylo těchto přibližně 600 000 eur v hotovosti objeveno v bruselském bytě bývalého europoslance.
Kromě toho byla kancelář parlamentní asistentky belgické europoslankyně Marie Arena během dne umístěna pod soudní pečeť. Europoslankyně v roce 2019 pracovala pro neziskovku „Boj proti beztrestnosti“.  Kancelář asistentů belgického socialisty Marca Tarabelly byla také zapečetěna
belgičtí europoslanci italského původu Marie Arena a Marc Tarabella byli zkorumpováni Katarem, aby napomáhali islamizaci Evropy V Bruselu bylo nakonec v rámci vyšetřování zatčeno 5 lidí pro podezření z korupce Kataru v Evropském parlamentu. Pytle s penězi byly nalezeny v domě Evy Kailiové (foto viz titulek), řecké místopředsedkyně parlamentu, která strávila noc v cele.
Většina obviněných patří k frakci socialistů. Nicméně je více než pravděpodobné, že jde pouze o „pěšáky,“ kteří byli z nějakého důvodu obětováni. V úplatcích jsou zřejmě zapleteni i mnozí další politici a to nejen z Bruselu.
Katar je svými úplatky velmi dobře znám. Ostatně, také fotbalové mistrovství se koná právě v Kataru jen díky úplatkům, včetně úplatku Sarkozymu, který byl před lety – v době rozhodování o místě konání fotbalového šampionátu 2022 – francouzským prezidentem s nemalým vlivem.
Jsem již velmi dlouho naprosto přesvědčena, že podobně berou od Kataru úplatky také politici na národních úrovních, což již bude poněkud složitější dokázat. Mimochodem, zkuste si vzpomenout, kdo byl v době, kdy se u nás schválil „zákon o rouhání“, na jehož základě již byla odsouzena zhruba stovka lidí, ministrem vnitra…
 
.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Proč Katar uplácel levicové bruselské politiky, kteří byli nyní obviněni z korupce? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden