Graf hovoří za vše: Úmrtnost mezi očkovanými je až o 145% vyšší (video)
RSS

Graf hovoří za vše: Úmrtnost mezi očkovanými je až o 145% vyšší (video)

Pamatujete si některé výroky, které padaly z úst „rádoby odborníků“ ve stylu Flegra, kteří tvrdili, že neočkovaní budou hromadně umírat? A ono se děje něco úplně jiného. To alespoň zjistili v zemích, kde se tyto statistiky vedou. Právě fakt, že zdaleka nejvyšší úmrtnost je mezi očkovanými jednou dávkou znamená, že jde o jedince, kteří měli na genovou injekci natolik silnou reakci, že je zabila již první dávka.
Ale i očkovaní 2 nebo 3 dávkami vykazují celkovou vyšší úmrtnost než neočkovaní. A není to věkem, neboť zde se samozřejmě vzájemně porovnávají totožné věkové skupiny a procento úmrtí mezi 1x, 2x nebo 3x očkovanými a neočkovanými.
Tyto informace také vysvětlují, proč všichni mainstreamoví propagandisté, kteří dlouhodobě zveřejňují úmrtí „s covidem,“  již dávno přestali počty těchto úmrtí mezi očkovanými a neočkovanými srovnávat…
Americký senátor Ron Johnson ve středu uspořádal kulatý stůl o covid vakcínách  a rizicích s nimi spojených. Jedním z řečníků byl i výzkumný analytik Josh Stirling. Ukázal graf, který hovoří za vše.
V létě vláda Spojeného království zveřejnila údaje o relativním počtu úmrtí na dávku mezi očkovanými a neočkovanými lidmi. Stirling analyzoval data a dospěl k závěru, že úmrtnost mezi očkovanými Brity je o 26 procent vyšší než mezi neočkovanými Brity.

Úmrtnost u lidí do 50 let, kteří byli očkováni, je o 49 % vyšší než u neočkovaných. Ještě horší je, že úmrtnost je o neuvěřitelných 145 procent vyšší u lidí, kteří si dali jen jednu dávku.
„Je to proto, že tito lidé se přestali očkovat po první dávce, protože měli poškození vakcínou, které bylo nakonec fatální“ vysvětlil Stirling. 
Jen ve Spojených státech by to za jediný rok znamenalo o 600 000 úmrtí více, než je obvyklé….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Graf hovoří za vše: Úmrtnost mezi očkovanými je až o 145% vyšší (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden