Zajímavá informace ze zákulisí katarského šampionátu, o které jste zřejmě nikde neslyšeli (video)
RSS

Zajímavá informace ze zákulisí katarského šampionátu, o které jste zřejmě nikde neslyšeli (video)

Již před mistrovstvím v Kataru se v mnoha zejména západoevropských médiích dopodrobna propíralo, jak se asi postaví jejich mnohdy velmi aktivističtí fotbalisté k faktu, že budou hrát v zemi, kde je homosexualita trestná.
Ještě před šampionátem se proto hodně psalo o způsobu, jakým se tito fotbalisté, kteří občas zapomínají, že hrají fotbal a myslí si, že jejich úkolem je ideologická propaganda, s tímto faktem popasují.
Němci se nakonec rozhodli, že budou hrát s LGBTQI duhovou páskou se srdíčkem a nápisem „ONE LOVE“. K tomuto záměru pak přemluvili dalších 6 „pokrokových“ týmů z jiných zemí. V nich se většinou rozhodli, že si pásku nasadí pouze kapitán. Ovšem nakonec se musely všechny tyto aktivistické týmy bez plánované propagandy obejít.
Agitku jim totiž zakázala přímo FIFA a nyní se dozvídáme, že nebyli zdaleka jediní, kdo se chystal přinést na trávník pořádnou dávku aktivismu. A tím nyní nemám na mysli ono poklekávání BLM, které se zatím tak nějak toleruje.
Také mnohé další týmy se totiž chystaly vyrazit na hřiště s páskou. Ovšem ne s páskou duhovou, ale s páskou se zeleným nápisem.
Muslimské týmy měly totiž připraveny pásky s vzorem, jaký nosí Palestinci na šátcích a především z nápisem „No Place for Islamophobia.“
Tyto pásky měly týmy z islámských zemí připravené a nevzaly si je až na základě pokynu FIFA. Vtip je totiž v tom, že pokud by FIFA povolila tyto pásky, pak by musela povolit i ty duhové, pro muslimy nepřijatelné.
Muslimské týmy si tedy nakonec tuto proislámskou agitku odpustily (beztak se jí vrchovatě přímo v místě ujal sám Katar) a uposlechly příkazů FIFA…
 

Umíte si představit, jak by to asi vypadalo, kdyby šly proti sobě dva týmy, z nichž jeden by měl proislámskou pásku a ten druhý pro LGBTQ?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Zajímavá informace ze zákulisí katarského šampionátu, o které jste zřejmě nikde neslyšeli (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden