Brazilská armáda prohlásila Bolsonara ‚nejvyšším velitelem Brazílie‘ a vojáci popravují zrádné činitele Lula da Silvy
RSS

Brazilská armáda prohlásila Bolsonara ‚nejvyšším velitelem Brazílie‘ a vojáci popravují zrádné činitele Lula da Silvy

Brazilské ozbrojené síly vyhlásily Bolsonara nejvyšším vůdcem Brazílie.
Brazilské ozbrojené síly prohlásily, že Jair Bolsonaro zůstane „nejvyšším velitelem Brazílie“ a pokračují v popravách „zrádných“ činitelů Lula da Silvy.
K tomuto oznámení dochází poté, co se Brazilská vojska přidala na stranu Brazilského lidu a Bolsonara prohlásila za ‚skutečného prezidenta Brazílie‘, když se objevily důkazy o zmanipulovaných volbách.
„Jsem nejvyšším velitelem ozbrojených sil,“ řekl Bolsonaro tisícům Brazilců obklopujících prezidentský palác Alvorada.
„Ozbrojené síly jsou poslední překážkou socialismu. Jsem si jist, že jsou jednotné. Ty ctí loajalitu k lidu a respektují Ústavu. A zodpovídají za naši svobodu,“ řekl Bolsonaro davu.

Desculpem os pessimistas e derrotista, mas eu confio no Bolsonaro. Deus, Pátria, Família e Liberdade!!! @jairbolsonaro Palácio da Alvorada 09/12/2022 pic.twitter.com/4QVCWd6wUO — Elisa Brom (@brom_elisa) December 9, 2022
Presidente Jair Bolsonaro, no Palácio do Alvorada, 09/12/2022 pic.twitter.com/mGw84Cemoa — Maicon Sulivan (@maiconsulivanbr) December 9, 2022 „Tím, kdo rozhodne, kam se vydám, jste vy. Tím, kdo rozhodne, kam se vydají ozbrojené síly, jste vy,“ dodal Bolsonaro.

"As forças armadas são o último obstáculo para o socialismo. Tenho certeza que estão unidas. Devem lealdade ao povo e respeito à Constituição. E são responsáveis pela nossa liberdade", disse Bolsonaro a apoiadores. pic.twitter.com/q941Ic9dmf — Metrópoles (@Metropoles) December 9, 2022 „Na rozdíl od lidu jiných zemí, my zvítězíme,“ řekl s dodatkem, „nic není ztraceno.“
Infowars.com referuje: K tomuto projevu k příznivcům dochází po týdnech protestů, jelikož Brazilci zpochybňovali jejich ukradené volby, když podle pochybných výsledků to vypadalo na volební vítězství socialistického prezidenta Luiz Inacio Lula da Silva.


K tomu také dochází poté, co Armáda v neobvyklém kroku vpadla do favelas v Rio de Janeiro a zabila vrcholné vůdce Comando Vermelho (Rudého komanda), tj. drogového kartelu, jenž podporoval Silvu, který byl v minulosti odsouzen a vězněn za praní peněz a korupci.
Vojáci také odmítly vyloučit jako možný důvod za Lulovým vítězstvím „možný podvod“.
Bolsonaro Lulovo údajné těsné vítězství v říjnových volbách vzhledem ke zprávám o hlasovacích anomáliích ve státech kontrolovaných kartelem neuznal.
Brazilský národní volební úřad má volby certifikovat v pondělí.
December 10, 2022 Sean Adl-Tabatabai
Zdroj: https://newspunch.com/brazilian-military-declare-bolsonaro-supreme-commander-of-brazil-as-troops-execute-treasonous-lula-da-silva-officials/


Nejčtenější za týden