Tipněte si, z jaké země je následující video?
RSS

Tipněte si, z jaké země je následující video?

Nejprve se podívejte na video níže, v němž se mezi sebou bijí muslimské matky i děti. Rvačku, ke které došlo v dětském koutku, jen tak nešlo uklidnit. Podle informací vše začalo poté, co dívka na trojkolce přejela nohu jinému dítěti. Matka onoho dítěte se vrhla na matku holčičky na tříkolce a posléze se k jedné či druhé straně přidaly i další přítomné ženy.
Pozadu nezůstaly ani děti, které se do sebe záhy také pustily. Zkuste hádat: odkud asi video pochází? Pod videem se samozřejmě dozvíte, kde byla ona scéna natočena…

Tak co myslíte? Jde o Saúdskou Arábii, Katar, Kuvajt? Nebo spíš o některou z méně „šaríatských“ muslimských zemí? Třeba o Maroko, Tunisko, Egypt nebo Alžírsko? Nebo o donedávna ještě sekulární Turecko?
Není to samozřejmě ani jedna z výše zmíněných zemí. Jde o zemi, se kterou máme společné hranice. O jeden z budoucích chalífátů, kde již nejsou podobné záběry neobvyklé.
Jde o dětský koutek Pippolino v německém Duisburgu, tedy městě, které již do značné míry ovládají arabské klany. V tomto případě mělo jít o Libanonce. K incidentu došlo již před dvěma týdny.  V neděli v 18:47 byla na místo přivolána policie z Duisburgu. Během rvačky bylo napadeno asi 15 lidí. Na dotaz novinářů nechtěla policie dvě trestní oznámení, která byla podána, dále komentovat….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek Tipněte si, z jaké země je následující video? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden