Nerovné podmínky prezidentské volby – lže paní Nerudová? Diviš odpovídá
RSS

Nerovné podmínky prezidentské volby – lže paní Nerudová? Diviš odpovídá

Mají kandidáti nerovné podmínky? Lže paní Nerudová? Co ukazuje základní statistika? Jsou porušována ústavní práva? Jaká je pravděpodobnost, aby vyšla taková statistika? (Foto: Youtube)







Jaká byla chybovost? Proč je takový rozdíl ve statistice podpisů Danuše Nerudové? Jak kandidáti odevzdávali podpisy? Jak kontrolovat podpisové archy?



Co jde a nejde zkontrolovat? Předkládáme otázky, o kterých by se mělo hovořit. Pokusíme se připravit živé vysílání a diskuze k prezidentské volbě.




Lidé sdílejí video a ptají se, zda Danuše Nerudová při testu použila tahák
Ukázka z rozhovoru:



„Ať si někdo dá práci a spočítá pravděpodobnost, že to mohlo vyjít takhle. Osobně garantuji, že je to nižší pravděpodobnost, než-li dvakrát za život vyhrát ve sportce první cenu. Určitě to bude nižší pravděpodobnost, než-li to, že jsem nenasbíral 50 000 podpisů. Ať to někdo spočítá. Co z toho plyne? Plynou z toho nerovné podmínky. Nemám nic proti žádnému z kandidátů. Chtěl jsem se jim postavit tváří v tvář v debatách, mluvit k lidem, aby se lidé svobodně rozhodli. Vadí mi, že jsou tady s velkou mírou pravděpodobnosti blížící se jistotě porušována ústavní práva,“ říká v rozhovoru Karel Diviš.






„Čaputovská beznaděj“, reagoval Klaus na prezidentskou kandidátku Nerudovou
Článek Nerovné podmínky prezidentské volby – lže paní Nerudová? Diviš odpovídá se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden