Katalánská vláda rozběhla kampaň s cílem naučit 3leté děti masturbovat
RSS

Katalánská vláda rozběhla kampaň s cílem naučit 3leté děti masturbovat

Podobné kampaně, jejichž cílem je sexualizace dětí, aby byla co nejdřív usnadněna legalizace pedofilie, se objevují v celém západním světě. Před časem se takové dílko objevilo také u nás, když se  něco podobného za minulé vlády pokoušeli prosadit socani v mateřských školkách (možná si pamatujete, jak navrhovali „mazlící koutky“).
Nyní tedy přišla s kampaní katalánská vláda, která chce podobné šílenosti zavést ve školkách i školách. Tím by byly děti podobným zvrácenostem vystaveny povinně a ve veřejných zařízeních by jim neunikly..
Ve Španělsku vyvolává rozruch kampaň levicové katalánské regionální vlády, která chystá kontroverzní změny ve vzdělávání. Masivně propaguje a prosazuje rannou sexualizaci dětí ve školách a školkách.

Asociace křesťanských právníků ve Španělsku požádala Komoru pro správní spory Nejvyššího soudu Katalánska o preventivní opatření ke zrušení výše zmíněné kampaně.
Skupina právníků upozorňuje na program, který chce vláda ve školách i školkách zavádět: 
u nejmenších dětí v mateřských školkách – onanismus v žilách (workshopy typu „Sensations“), mazlení a trans ideologie
u dětí na základní škole – totéž co u školek plus pravidelné pouštění porna
u teenagerů na střední škole – orální sex
To považuje skupina právníků za absurdní a domnívá se, že to porušuje základní právo na ochranu mládeže a dětství a právo rodičů rozhodovat o výchově svých dětí.
Tolik informace ze Španělska.
Podobné snahy mají plnou podporu Bruselu, takže je jen otázkou času, než budou děti przněny „příkazem shora.“ Jak v minulých dnech upozornil i Elon Musk, tak na Twitteru fingovala velmi početná komunita pedofilů, podporovaná systémem.
Snaha o sexualizaci dětí tak bude zcela jistě pokračovat, neboť i mezi tzv. „elitami“ je pedofilie poměrně hojná. Ostatně, současný obyvatel Bílého domu je toho důkazem…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Katalánská vláda rozběhla kampaň s cílem naučit 3leté děti masturbovat se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden