Studentka odhaluje, že kanadský premiér Trudeau je prý synem Fidela Castra
RSS

Studentka odhaluje, že kanadský premiér Trudeau je prý synem Fidela Castra

Kanadský premiér Justin Trudeau je synem zesnulého komunistického kubánského diktátora Fidela Castra, a studentka dodává, že předchozí zprávy, které se snažily toto tvrzení „vyvrátit“, nic takového neudělaly. (Foto: Pinterest)







V době nedbalé žurnalistiky je jen málo autorů nedbalejších než ti, kteří tvrdí, že „vyvrátili“ zprávu o tom, že Fidel Castro je biologickým otcem Justina Trudeaua.



Recitují oficiální data cest kanadské vlády na Kubu a bolestně se vyhýbají rozsáhlé osobní cestě Trudeauových do Karibiku na jaře 1971. Je skutečností, že Trudeauovi byli na jaře 1971 v Karibiku. Je faktem, že Castra zbožňovali. Je fakt, že Trudeauovi byli swingaři. To je to, co potřebujete vědět, píše Karen Leibowitczová na svém účtu na médiu.



Kromě podrobností Liebowitczová uvádí také několik fotografií, na nichž je patrná podoba mezi Trudeauem a mladým Castrem, a také historické fotografie, na nichž jsou zachyceni Trudeauovi rodiče, kteří se stýkali s brutálním zesnulým diktátorem, jenž v průběhu desetiletí zruinoval kubánskou ekonomiku a způsobil útěk statisíců občanů do Spojených států.



Dodává:



Za prvé, Margaret Trudeauová, Pierre Trudeau a Fidel Castro byli notoricky sexuálně promiskuitní. Margaret Trudeauová se bezpochyby oddávala sexu s muži, zatímco byla vdaná za Pierra. Nikdo neví, jestli proti tomu Pierre něco namítal. Seznámili se, když mu bylo 48 a jí 18 let. Vzali se, když bylo jemu 53 a jí 23 let. Jejich manželství Kanadu překvapilo, protože Pierre byl celoživotní playboy bez manželky a dětí. Jemu by bylo šedesát, když ona sotva překročila dvacítku. Dnes veřejně prohlašuje, že trpěl bipolární poruchou a problémy se sebeovládáním. Drogy pašovala v oficiálních vládních zavazadlech premiéra. Tajně se vytrácela z oficiálních funkcí, aby se zfetovala. Pařila spoře oděná ve Studiu 54. Zapletla se do skandálu kvůli sexu s Tedem Kennedym (nechutné). Podle Keitha Richardse z Rolling Stones se s ní Pierre rozešel, když měla poměr s Ronniem Woodem. Seznam by mohl pokračovat.



Fidel Castro drží Michaela Trudeaua vedle obdivující Margaret při jejich první oficiální návštěvě. (1976)



Margaret Trudeauová blízko Fidela Castra ještě v šatech, v nichž se poprvé oficiálně setkali. (1976)



S odvoláním na zveřejněné zprávy a další dokumenty Liebowitcz poznamenává, že Trudeauovi byli velkými Castrovými fanoušky. Podle knihy Johna Englishe „Just Watch Me: Život Pierra Elliota Trudeaua 1968-2000“ je kubánský vůdce oba okouzlil a podnikli řadu cest na karibský ostrov jen proto, aby se s ním setkali v době, kdy byla Kuba velkou částí svobodného světa embargována (protože Castro byl tyran, který vraždil nebo věznil své nepřátele).



A v roce 2000 Castro také vzácně vycestoval ze své země, aby se zúčastnil Pierrova pohřbu v Kanadě. Během cesty ho v hotelu jménem rodiny Trudeauových přivítala Margaret, píše Liebowitcz a dodává, že Trudeauovi v průběhu let představili Castra svým dětem.



Když Castro zemřel, Justin Trudeau byl jediným západním lídrem, který mu pronesl mimořádně pozitivní smuteční řeč a nikdy se nezabýval jeho vražednými způsoby.



Pokud jde o kanadského premiéra, Liebowitcz s odvoláním na dokumenty a cesty poznamenává:



Justin Trudeau se narodil na Štědrý den roku 1971. Aby jeho otcem mohl být Fidel Castro, musela by jeho matka být v březnu a dubnu 1971 někde poblíž Kuby. Byla. V dubnu 1971 se Trudeauovi vydali na dlouhou „druhou svatební cestu“ po celém Karibiku. Podle Wikipedie navštívili jeden ostrov, který odmítli zveřejnit. Je to jediný ostrov, který nezveřejnili.



Justin Trudeau se narodil o osm a půl měsíce později, poznamenala a dodala, že fotografie z roku 1976 ukazují „neobvyklou známost s Fidelem vzhledem k tomu, že šlo o národního vůdce, s nímž se údajně jen setkali“.















Trudeau se přitom svému údajnému otci vůbec nepodobá:







A jak jsme viděli v posledních dnech v souvislosti s kanadským zacházením s řidiči kamionů z Konvoje svobody, premiér Trudeau má jistě autoritářské sklony.



Zdroj: medium.com
Článek Studentka odhaluje, že kanadský premiér Trudeau je prý synem Fidela Castra se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden