Další Muskovo odhalení: Trump byl z Twitteru vyhozen na příkaz Michelle Obamové
RSS

Další Muskovo odhalení: Trump byl z Twitteru vyhozen na příkaz Michelle Obamové

V USA se často zmiňuje, že Biden je jen Obamova loutka. Obama je ten, kdo v pozadí tuto loutku ovládá. A zdá se, že nejen Bidena, ale celou Demokratickou stranu, pod jejímž plným vlivem byl mimo jiné i Twitter.
Michelle Obamová, manželka exprezidenta Obamy, tlačila na Twitter, aby učinil bezprecedentní krok k zákazu prezidenta Trumpa, tehdy úřadujícího prezidenta Spojených států, z platformy této společnosti.
To je nejnovější odhalení z nejnovějšího dílu souborů na Twitteru, který provedl nezávislý novinář Michael Shellenberger.
Podle  Fox News :
Bývalý prezident Donald Trump byl zablokován na Twitteru den poté, co bývalá  první dáma Michelle Obamová a další požadovali, aby ho společnost „trvale“ odstranila, podle nejnovějších informací „Twitter Files“.
V sobotu generální ředitel Elon Musk a novinář Michael Shellenberger zveřejnili čtvrtou várku dokumentů na Twitteru, které ukazují interní komunikaci vedoucích pracovníků společnosti mezi 6. a 8. lednem 2021, včetně doby krátce po nepokojích v budově Kapitolu.
Shellenberger uvedl, že  na Twitter byl vyvíjen vnitřní a vnější tlak, včetně tlaku ze strany bývalé první dámy, aby bylo Trumpovi zakázáno používat Twitter.
„Nyní je čas, aby společnosti ze Silicon Valley přestaly umožňovat toto monstrózní chování – a zašly ještě dále, než již učinily, tím, že trvale zakážou tohoto muže ze svých platforem a zavedou politiku, která zabrání tomu, aby jejich technologie byly použity národními vůdci k podněcování povstání,“ napsala Obamová v dlouhém prohlášení zveřejněném na Twitteru 7. ledna.
Zaměstnanci Twitteru byli poslušnými loutkami demokratů, udělali proto to, co jim bylo řečeno a vyloučili prezidenta Spojených států, který tak byl jediným vrcholným světovým politikem vyloučeným z platformy. Na Twitteru pak nadále zůstávaly například skupiny pedofilů nebo Talibán.
Michelle Obamová tvrdila, že ona sama je mimo politiku, sama nemá ambice na prezidentský úřad a zajímá se jen o vysokou módu, hollywoodské filmy a popové zpěváky. Podobné zasahování do politiky však dokazuje, že její tvrzení nebylo pravdivé.
Ve skutečnosti se velmi zajímá o politiku – politiku cenzury politických oponentů. Někteří lidé spekulovali, že její nedávné knižní turné je o něčem víc než jen o hrabání milionů, aby lépe vyzdobila paláce na Havaji, Kalorama nebo na Martha’s Vineyard. Možná se bude ucházet o prezidentský úřad.
Twitter se neodvážil konzultovat svou vlastní politiku, když byla v sázce dračí dáma Obamova impéria.
Odporné je, že Michelle Obamová by neměla mít vůbec žádnou moc ani vliv. Je to jen něčí manželka , nemá žádnou politickou ani odbornou kvalifikaci, určitě nebyla zvolena voliči, nikdy nekandidovala a neměla by nikdy moc, kterou má, nebýt toho, koho si vzala.
Je to nechutná věc a zmařuje tvrzení, že je mimo politiku. Ne, je hodně uvnitř politiky, umlčuje oponenty a dělá vše pro to, aby zajistila demokratům trvalou moc.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Další Muskovo odhalení: Trump byl z Twitteru vyhozen na příkaz Michelle Obamové se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden