Celou zkorumpovanou bruselskou bandu je třeba navždy rozpustit
RSS

Celou zkorumpovanou bruselskou bandu je třeba navždy rozpustit

Celá EU je od samého počátku založena na korupci. Nejen europoslanci a eurokomisaři, ale také desetitisíce bruselských úředníků a statisíce dalších lidí na EU napojených v různých zemích EU je korumpováno tak, aby drželi hubu a krok a především aby udržovali celý tento korupční systém při životě.
Nyní byla zatčena jen malá hrstka těchto korupčníků. Dotyční již zřejmě hrabali přespříliš a ještě si u toho mlaskali. Lze předpokládat, že byli obětováni jen proto, aby se nepřišlo na ty, kteří jsou výše postaveni. Snad nikdo soudný nepochybuje o tom, že samotná šéfka EK Lejnová je tou nejzkorumpovanější osobou, která se v bruselské zapáchající žumpě nachází.
To je prakticky jisté, stačí vidět, jakým způsobem zajistila miliardy dávek „Pfujzru“ od svého dlouholetého přítele Bourly. Vše se domlouvalo přes dosud utajované SMS a samotná šéfka EK objednala 10 dávek na jednoho obyvatele EU. A to v době, kdy propaganda veřejně lhala cosi o dvou dávkách a tečce.
Navíc je třeba si uvědomit, že v celkové populaci EU jsou zahrnuty i malé děti, pro něž se později uzavíraly další smlouvy. Nikoho však kupodivu prapodivné nákupy Ursuly von Lejno nezajímají.
Velká ryba si tak stále plave v rybníku, zatímco bezvýznamné mřenky byly vyloveny. Či možná spíše obětovány.
Každopádně se ukazuje, že obvinění politici měli napojení na Sorose či dokonce WEF a podobné globalistické organizace a působili v multikulti a promigračních neziskovkách. Jistě šlo o ziskovky s velmi tučnými dotacemi, což byl další výdělek navíc k tomu, který získali od katarských islamizátorů Evropy.
Pravděpodobně „malé ryby,“ nejspíš  obětované proto, aby ty větší „přežily,“ byly zbaveny imunity a uvězněny. Pytle s hotovostí jako úplatky od Kataru se ovšem dost možná objevily i ve vlastnictví dalších bruselských pijavic.
Korupční skandál kolem Evy Kaili, místopředsedkyně Evropského parlamentu, která byla zatčena v Bruselu, je stále děsivější a grotesknější, někdy připomíná špatný mafiánský film.
V každém případě musela Řekyně strávit noc ve vězení – navzdory poslanecké imunitě.  Tašky s bankovkami, které byly nalezeny v jejím bytě, byly dostatečným důvodem. U flagrantních přestupků podle vnitřních předpisů EP zaniká imunita automaticky.
V každém případě Alberto Alemanno (profesor práva na pařížské škole ekonomie a práva a aktivista pro otázky transparentnosti) vidí v katarské aféře „nejvíce šokující skandál integrity v historii EU.“  Což také ukazuje, že EU má problém s korupcí :
„Odhaluje nedostatečnost etického systému EU. stejně jako absenci jakýchkoliv pokusů o kontrolu zahraničního lobbingu“ – jak zdůraznil.
Později bylo oznámeno odvolání Kaili:
„Vzhledem k probíhajícím soudním vyšetřováním se předsedkyně Evropského parlamentu Roberta Metsola rozhodla s okamžitou platností pozastavit veškeré pravomoci, povinnosti a delegace Evy Kaili v její funkci místopředsedkyně Evropského parlamentu.“
Podle řecké tiskové agentury „Ana-MPA“ má být Kailiin partner Francesco Giorgi zapojen do korupčního skandálu na vysoké úrovni. I on byl zatčen.
V jeho bruselské rezidenci se prý našlo kolem 600 000 eur v hotovosti. Italská policie poblíž Bergama zatkla i Panzeriho a jeho manželku a dceru (více jste si o tomto zkorumpovaném italském socanovi mohli přečíst zde ).
Podle řeckých médií byl odsouzen rovněž Kailiin otec  za pokus utéct s kufříkem plným peněz. Jak je tedy vidět, tak v korupci jely celé rodinné klany.
Všechny propletence jsou extrémně politické: Kaliin partner Giorgi býval parlamentním asistentem Itala Antonia Panzeriho, který byl také zatčen. Tento socialistický europoslanec pro lidská práva (!) byl prý motorem celé věci. Opět připomínám, že europoslanec je na seznamu Sorosových spojenců v EU.
Do skandálu je zapleten i nově zvolený generální tajemník „Mezinárodní odborové konfederace“ (ITUC) Luca Visentin. Také Niccolò Figà-Talamanca, ředitel neziskovky „No Peace Without Justice“ a neziskovky „Boj proti beztrestnosti“.
A perlička nakonec, kterou se opět vracíme k zájmům Kataru:
Ještě před několika dny v plenárním sále EU Kaili s téměř nepochopitelným pokrytectvím nadšeně chválila pokrok, kterého stát Perského zálivu dosáhl ve vztahu k dělnickým a lidským právům v průběhu probíhajícího mistrovství světa ve fotbale. 
V kontextu tohoto jejího prohlášení připomínám, že příprava mistrovství stála životy či zdraví tisíce dovezených „otroků.“
„Dnes je mistrovství světa v Kataru důkazem toho, jak může sportovní diplomacie přinést historickou transformaci země s reformami, které inspirovaly arabský svět. Pouze jsem řekla, že Katar je v popředí práv pracujících zrušením kafaly a zvýšením minimální mzdy. Navzdory výzvám, které i evropské společnosti odmítají při prosazování těchto zákonů, svobodně přijaly vizi a otevřely se světu. Někteří zde však volají po jejich diskriminaci. Špatně s nimi zacházejí a každého, kdo s nimi mluví nebo je konfrontuje, obviňují z korupce. Ale stále mají plyn. A mají své firmy, které tam vydělávají miliardy.“ – řekla mimo jiné ve svém projevu ve Štrasburku.

Vše také musí souviset s jednáním EU o zjednodušení vízového režimu pro Katar a Kuvajt, které začíná právě dnes.
Začátek jednání mezi parlamentem a členskými státy o zjednodušení vízového režimu pro Katar a Kuvajt měl být formálně oznámen v pondělí v Evropském parlamentu. Zdálo se, že vše jde podle plánu: příslušný parlamentní výbor a členské státy se již v zásadě vyslovily pro 90denní bezvízový pobyt v EU. Nyní by to mělo být pozastaveno. Obava, že mohli být Katarem podplaceni i jiní poslanci, je příliš velká.
Tato obava je samozřejmě více než oprávněná –  a nakonec je možné, že ještě několik jedinců z této zkorumpované bandy bude obětováno. Na ty nejvýše postavené se však zřejmě nikdy nedostane.
Nicméně tito „pěšáci“ jsou jen ukázkou toho, že v dnešní době jsou váženi ti, kdo prokáží co nejohebnější páteř, jsou lehce zkorumpovatelní a vydíratelní. Taková kritéria ostatně již roky platí i pro samotné eurokomisaře.
Tato kauza je ovšem víc než co jiného důkazem, že EU je třeba zrušit. Pokud ji tato prohnilost a zkorumpovanost nakonec nerozežere zevnitř, tak můžeme jen závidět těm, kdo jako další vystoupí. V některých zemích se ostatně podobný scénář rýsuje…
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Celou zkorumpovanou bruselskou bandu je třeba navždy rozpustit se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden