Americká jaderná ponorka „zasažena USO,“ který se pohyboval „rychleji než zvuk“
RSS

Americká jaderná ponorka „zasažena USO,“ který se pohyboval „rychleji než zvuk“

Vědec, který koncem devadesátých let prováděl tajné práce na palubě jaderné ponorky USS Hampton, tvrdí, že ponorka byla „bzučena“ neidentifikovaným objektem, který se pod vodou pohyboval rychleji než rychlostí zvuku. (Foto: Youtube)







Vědec Bob McGwier v rozhovoru s výzkumníkem UFO Chrisem Letem na YouTube uvedl, že ponorka „běžela hluboko a rychle“, když kolem ní extrémně vysokou rychlostí proletěl objekt. Podle McGviera setkání potvrdil člen posádky, který byl rychlostí neidentifikovaného ponořeného objektu (USO) šokován, píše Daily Star.3



„Byli jsme v pohybu a najednou slyším zvuk. Je to opravdu zvláštní, protože je jasné, že to, co se děje, je něco, co kolem nás sviští, a pohybuje se to tak rychle, že tomu prostě nemůžu uvěřit,“ řekl McGwier a dodal: „Ta věc kolem nás proletěla, jako bychom stáli na místě.“



„Vyšla osoba se znalostí palubních systémů a řekla ‚tahle zatracená věc letí rychleji než rychlost zvuku pod vodou – ale to je rychlejší než rychlost zvuku ve vzduchu‘,“ pokračoval.



Podle McGwira to posádka „ nechtěla hlásit, nechtěla to nikomu říct, nechtěla způsobit žádné problémy“.





Zvuk se ve vodě pohybuje rychlostí 1 480 metrů za sekundu (3 355 mil za hodinu) oproti 331 metrům za sekundu ve vzduchu.



Možná to bylo UFO typu „Tic Tac“, které bylo viděno, jak se vynořuje z oceánu vysokou rychlostí?





Zdroj: dailystar.co.uk
Článek Americká jaderná ponorka „zasažena USO,“ který se pohyboval „rychleji než zvuk“ se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden