Německo: Klimatičtí idioti se přilepili k silnici tak důkladně, že jeden z nich musel být vysekán i s kusem asfaltu
RSS

Německo: Klimatičtí idioti se přilepili k silnici tak důkladně, že jeden z nich musel být vysekán i s kusem asfaltu

V Německu jsou klimatičtí idioti velmi aktivní, neboť jsou v zemi i přes mnohé excesy, včetně zavinění smrti zraněné ženy, chráněni zelenou vládou. Není tedy dne aby se nepřilepili někde na silnici, letišti, v galerii, muzeu či  autosalonu.
Nyní se hodně propírá případ, kdy se jeden klimatický idiot přilepil natolik silně, že musel být ze silnice odsekán i s kusem asfaltu (viz titulní obrázek). 
Klimatický chaos „poslední generace“ udeřil znovu. Jeden z mužů však použil příliš silné lepidlo a musel být od silnice odřezán spolu s betonem. Na internetu akce způsobuje spoustu posměchu.
Klimatická lepidla „poslední generace“ neodpočívají. Po jejich akcích v Berlíně a Mnichově se jejich poslední protestní akce konala v Mohuči. Čtyři lidé se přilepili k vozovce Binger Straße a zablokovali jednu z nejrušnějších ulic ve městě. Tři ze čtyř klimatických šílenců policie odvedla.

„Poslední z nich přilnul tak pevně, že se nedal snadno oddělit. Za tímto účelem museli asfalt nejprve oddělit zaměstnanci silničního provozu pomocí řezací brusky a příklepové vrtačky a poté odstranit,“ uvedla policie. Mise trvala více než dvě hodiny a mohla by mít vážné zdravotní následky: muž (38) by mohl přijít o ruku, pokud se lékařům nepovede odstranit lepidlo a asfalt.



Na internetu se fotka sdílená „Poslední generací“ stala virální. Ukazuje muže s kusem asfaltu na ruce. Existuje podezření, že použil nesprávné lepidlo – konkrétně obzvláště silné průmyslové lepidlo. „Je akce nyní vytesána do kamene?“ vtipkuje uživatel Twitteru. Jiný uživatel dodává: „Teď už chápu, proč potřebujete vlastní kurzy pro vaše lepení“.



Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Klimatičtí idioti se přilepili k silnici tak důkladně, že jeden z nich musel být vysekán i s kusem asfaltu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden