Německo: Muslimská trans žena si stěžuje na diskriminaci
RSS

Německo: Muslimská trans žena si stěžuje na diskriminaci

Tentokrát poněkud nezvykle můžete nahlédnout do mysli jednoho z těch, kdo psychickou nemoc povýšili na výsadu. Ovšem zajímavé je i to, jak se s náhlou přeměnou stranického kolegy popasovala ultralevicová Die Linke, jejíž členové příliš nechápali, jak může být muslim zároveň trans žena.
Novinářka vyzpovídala transku, která si stěžuje na své spolustraníky, kteří ji údajně vyčleňují z akcí. Jde o biologického muže, který se prohlásil za muslimskou lesbickou trans ženu. Jen se poněkud nezmiňuje, jak na jeho „přeměnu“ reaguje muslimská komunita.
Bijan Tavassoli je trans žena, muslimka a má migrační pozadí. Ale navzdory všem těmto údajným „kvalifikacím“ nachází diskriminaci ve straně „Die Linke“ v Německu. Nejprve byla její kandidatura zamítnuta, nyní je vyloučena ze stranických akcí. 
Šílená výpověď levicového politika 31letého muže – muslima z Hamburku, který se prohlásil za ženu:
Minulý pátek se na hamburské radnici odehrály divoké scény. Transmuslimka si chtěla vyslechnout akci „Solidarisch aus der Krise“ se svou stranickou předsedkyní Janine Wisslerovou. Nezdá se však, že by se jí dostalo nějaké solidarity od levice. Spolu s ochrankou odepřeli poslankyni Tavassoliové přístup. „Nejsi tu vítán,“ vysvětluje a odstrkuje Tavassoliho fotoaparátem.
Tavassoli je členem Die Linke již 15 let. Ale teprve od svého „přechodu“ se stále častěji setkává s diskriminací. Ve stranickém prostředí kolovaly i výhrůžky smrtí mladé transmuslimské ženě. Říká: „V podstatě to začalo tím, že jsem se otevřela ostatním lidem na levici a ukázala jim svou skutečnou identitu. To už bylo moc. Bylo mi řečeno: ‚Jdi na půl cesty, děvče.‘ Nebo ještě hůř: „chlapče“.
„Buď žijete podle své genderové identity, nebo podle své náboženské identity. Ale obojí dohromady, to by nefungovalo. Protože bych prý  potenciálně diskriminoval migrantky.“

Zdá se, že levice je zahlcena překrýváním různých identit. To se nazývá „intersekcionalita“ v genderových vědách. Paní Tavassoli se také chce stát genderovou vědkyní. Zatímco dříve se cítila diskriminována univerzitní administrativou, paní Tavassoli našla „bezpečný prostor“ v genderových vědách s více „inkluzivní“ levicí.
Chtěli jsme od paní Tavassoliové vědět, proč jsou si tak jistí, že neexistují pouze dvě pohlaví:
„Ne, rozhodně neexistují dvě pohlaví. Říci to je opravdu velmi blízké fašismu. V komplikovaných a složitých podmínkách, ve kterých vyrůstáme, vyjadřujeme svou genderovou identitu velmi odlišně. A to je velký úspěch genderové vědy.
Kritici se často ptají, proč je v Německu tolik studijních postů pro genderové vědy, nyní více než například pro farmacii. Ale genderová věda je prostě oblast, kde došlo k největšímu pokroku za posledních 20, 30 let. Myslím tím, že nikdo ve 40., 50. letech by se neptal, proč jsou profesorské tituly z fyziky najednou všude poptávány.
Protože tehdy byla vyvinuta atomová bomba a všichni si mysleli: Fyziko, něco se děje.“ Protože: Někdy je každý den objevena nová forma. Jsou pojmenovány věci, které předtím neměly žádný koncept, které dříve nemohly být identifikovány.“

Předávání těchto „nových poznatků laikům“ však přináší potíže. Paní Tavassoli je přesvědčena, že mnohé lze vysvětlit z hlediska genderové vědy. Například kritici vakcíny proti covidu jsou často „heterosexuální, bílí cis-muži“, jak si transmuslimská žena všimla.
„Je to představa dlouhé jehly, která se do nich dostane, která do nich pronikne, která způsobuje strach. Strach, že by mohli ztratit svou mužnost. Většinou nešlo ani tak o očkování, které bylo částečně vnímáno jako takový substrát, jako  jakýsi ejakulát, co do nich proniká, co by  je mohl oplodnit. Ale hlavně to bylo o jehle, která je samozřejmě falickým symbolem.“
Paní Tavassoli také učinila očkování proti koronaviru udržitelné: „Takže před očkováním jsem si neuvědomila, že jsem vlastně žena a lesba. To jsem popírala. Také jsem měla iluze. Myslela jsem si, že jen proto, že tam dole něco visí, jsem teď muž. Což je absurdní.“
Je pravda, že paní Tavassoli se tehdy potýkala s obtížemi. Například, když musela vysvětlit své matce, že najednou má dvě dcery místo dcery a syna. Nicméně se nezdá, že by transmuslimská žena, která miluje genderovou vědu, neměla žádné velké obavy, vidí očkování proti covidu jako příležitost, jak vysvětluje.

„Podle studií prof. Rudolfa Jaenische víme, že mRNA, která je také přítomna ve vakcíně, může v některých případech změnit RNA a DNA. V učebnicích biologie tomu bývalo naopak. Bylo řečeno: DNA se stává RNA. Někteří tušili, že se to ubírá i opačným směrem, ale ještě před rokem a půl to nikdo neprokázal. A to je důvod, proč se vždy říkalo, že očkování nemůže změnit genetickou výbavu.
A pak přišel tento důkaz a to byl vědecky vzrušující objev. A také musíte říct: Ano, například, když si vezmete řitní otvor, mnoho lidí si myslí, že je to něco, kudy  jdou věci ven. A trvalo dlouho, než se v naší společnosti ustálilo, že tam mohou předměty také vstupovat. A tak je to svým způsobem i s RNA. Jen tím, že máme tento mechanismus nyní, máme přirozeně neuvěřitelně velké příležitosti přizpůsobit lidský genom našim myšlenkám.“
Nekonečné hledání identity: etnicitu lze údajně také změnit:

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Muslimská trans žena si stěžuje na diskriminaci se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden