Data od 72 milionů německých pojištěnců ukazují náhlý mohutný výbuch úmrtí od roku 2021
RSS

Data od 72 milionů německých pojištěnců ukazují náhlý mohutný výbuch úmrtí od roku 2021

DĚSIVÉ ZJIŠTĚNÍ ohromuje…, okamžitě po začátku vakcinace 27. prosince 2020 v Německu náhle vypukla neočekávaná úmrtí.
Ukazuje se to na právě zveřejněných datech od 72 milionů pojištěnců od Asociace smluvních lékařů pro zdravotní pojištění (KBV):

Náhlá a neočekávaná úmrtí za čtvrtletí od roku 2016. Graf: Asociace smluvních lékařů zdravotního pojištění (KBV).
Počty se od spuštění vakcinace na konci roku 2020 více než zdvojnásobily, když vyskočily z asi 6000 za čtvrtletí na současných 14 000. Ten rozdíl znamená, že každý den vždy náhle a záhadně umře více než 80 lidí.
Německá analýza od začátku vakcinace na Koronu ukazuje, že populace zažila drastické změny ve vzoru chorob a úmrtí. Je to výsledek dat od Asociace smluvních lékařů zdravotního pojištění (KBV), které mohl Martin Sichert vyhodnotit exkluzivně spolu s datovým expertem Tomem Lausem a zveřejnil je na dnešní tiskové konferenci.


Děsivá zjištění
„Data o pacientech Asociace smluvních lékařů zdravotního pojištění (KBV) poskytla o vedlejších účincích vakcinace na Koronu děsivá zjištění,“ tweetuje Prof. Stefan Homburg . „Od počátku masové vakcinace na Koronu počty těch, kteří náhle a neočekávaně zemřeli, vyskočily v porovnání s předchozími lety více než dvakrát. V každém čtvrtletí počínaje první kvartálem 2021 bylo panelem lékařů zaznamenáno více náhlých a neočekávaných úmrtí než ve kterémkoliv celém roce za roky 2016 až 2020.“
Povinnost a odpovědnost za sledování bezpečnosti vakcín v Německu připadá na Insitut Paula Ehrlicha (PEI), takže zjevně došlo k hrubému přezírání analýz dat od KBV, tudíž k zanedbání povinnosti pracovat v zájmu bezpečnosti veřejnosti.
Německá vláda v roce 2020 opravdu standardizovala použití dat pojištěnců k ochraně proti škodám způsobeným imunizací, ale současná vláda a PEI tento zákon ohromujícím způsobem ignorovala.
Německý poslanec Martin Sichert a datový analytik Tom Sausen byli mezitím nuceni tedy tato data a ohromující výsledky zveřejnit sami.
Vyvíjí se to dále…
By  P Gosselin  on 12. December 2022

Smrtnost z mRNA vakcín na COVID je 21krát vyšší než u jiných vakcín, uvádí data Institutu Paula Ehrlicha

Vakcíny na Covid jsou „nejnebezpečnějším medicínským produktem rozběhnutým v lidské historii,“ říká Dr. Peter McCullogh

Počet nárůstu úmrtí v Německu spojený s vakcínami může obnášet až 40 000 úmrtí navíc
Zdroj: https://notrickszone.com/2022/12/12/breaking-data-of-72-million-insured-shows-massive-sudden-unexpected-deaths-exploded-in-germany-since-2021/


Nejčtenější za týden