Francie: Útok nožem v Lidlu: 5 zraněných
RSS

Francie: Útok nožem v Lidlu: 5 zraněných

I když zdroje zatím neudávají nic bližšího o původu útočníka, pak zřejmé cílení útoku na krk mnohému napovídá. Útočník se po útoku také pořezal na krku.
V pondělí kolem 19:00 došlo k útoku nožem v obchodě Lidl v Jeumontu poblíž Maubeuge. Pět lidí bylo zraněno, tři z nich vážně, včetně pachatele, čtyřicátníka, který údajně obrátil zbraň proti sobě. Ten byl vrtulníkem dopraven do nemocnice v Lille.
„Nikdy v životě jsem neviděl tolik krve,“ říká svědek. Před Lidlem v Jeumontu, na rue Victor-Basch, prolamují blikající světla zimní tmu. Před supermarketem se shromažďují desítky lidí, kteří sledují dění v  místě. Někteří z nich mohli vidět scénu krveprolití, které se odehrálo o několik minut dříve v supermarketu.
K útoku došlo u pokladen, asi hodinu před zavírací dobou, kde  pachatel údajně napadl zákazníky a pronásledoval je obchodem, zatímco nakupovali.
Skutečná scéna hrůzy pro všechny lidi přítomné v obchodě. Jeden z nich, mistní občan, ukazuje, jak si pořezal prst, když se pachatele snažil zastavit vozíkem. Pět lidí bylo zraněno.
Mezi oběťmi byli dva nejvážněji zranění převezeni do nemocnice ve Valenciennes. Nejvážněji zraněná je mladá žena, která byla bodnuta do hlavy.  U útočníka byly nalezeny dva nože.
V případě jakýchkoli novinek k případu (zejména k totožnosti útočníka) bude článek aktualizován.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Francie: Útok nožem v Lidlu: 5 zraněných se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden