Obrat v Německu: Razie u klimatických teroristů a obvinění ze zločinného spolčení
RSS

Obrat v Německu: Razie u klimatických teroristů a obvinění ze zločinného spolčení

Není dne, aby nedošlo někde v Německu k blokování silnice klimatickými extremisty. Všeobecně je většina lidí proti nim a vše bylo umocněno poté, co nedávno kvůli nedostupné pomoci zemřela těžce zraněná žena. Ta by možná přežila, pokud by nedošlo k blokádě silnice a znepřístupnění záchranných složek.
V Německu je pak velmi propíraný i nedávný případ blokády letiště , kde nemohlo přistát letadlo s těžce nemocným pacientem. Ten naštěstí přežil, neboť jeho stav nebyl tak závažný, jak se původně předpokládalo. Pokud by však skutečně byl v situaci, kdy o životě a smrti rozhodují minuty, zřejmě by nepřežil.
Jestliže k tomu připočteme dvě mrtvé ženy v důsledku jiné blokády silnice ve Velké Británii, pak jen za poslední dobu mají klimatičtí teroristé na svědomí nejméně tři životy. A to nikdo neví, kolik dalších lidí zemřelo třeba proto, že se k nim kvůli blokádě nedostala včas lékařská pomoc.
Klimatičtí extremisté však mají na svědomí i  opakované sabotáže ropovodů či plynovodů. Právě ty byly nakonec důvodem dnešních razií.
Zdá se, že některé německé úřady se nyní stávají vnímavějšími k přání většiny veřejnosti – pravděpodobně také pod obviněním z jednostranných levicových pokusů o skandalizaci proti tzv. „Reichsbürger“ scéně (šlo o nedávné razie více než 3 tisíc policistů proti 25 důchodcům, kteří měli údajně plánovat převrat s pomocí pistole, pušky a několika mečů).
Celostátně bylo nyní zahájeno několik razií proti členům „poslední generace“.
Policie a justice v současné době prohledávají adresy obydlí klimatických šílenců „poslední generace“ na jedenácti místech v Německu, podle Kai Clementa, mluvčího státního zastupitelství Neuruppin.
Mezi pokryteckými členy „Poslední generace“, klimatické organizace, která byla do té doby předmětem jakéhosi perzekučního tabu, se pomalu šířily rozpaky a plačtivost:
„Jen se snažíme zjistit, kde přesně policie udeřila. V tuto chvíli víme, že to bylo v Mnichově, Lipsku a Berlíně.“ – řekl jeden z členů „Poslední generace“ BILDu.
„Dveře jsou rozbité lobby fosilních paliv a vládci,“ píše jeden z klimatických extremistů na Twitteru. 
Dále extremista z Poslední generace uvádí:
„Dnes od 5 hodin ráno u nás bylo 11 domovních prohlídek. Obvinění z vytvoření zločinného spolčení. Elektronická zařízení, jako jsou notebooky a mobilní telefony, byla zabavena, stejně jako plakáty.“
Trestní význam – předložený státním zastupitelstvím v Neuruppinu – je vážný: vytvoření zločinecké organizace. Razie se údajně odehrály v Sasku, Bavorsku, Dolním Sasku, Meklenbursku-Předním Německu a Bádensku-Württembersku.
Spouštěčem byly „příkazy k domovní prohlídce“ vydané okresním soudem v Neuruppinu, které byly údajně vydány na žádost státního zastupitelství. Trestní řízení se týká „narušení veřejných zařízení“ – tedy rušivých akcí extremistů kolem ropné rafinérie Schwedt v severovýchodním Braniborsku. Od dubna se místo opakovaně stalo terčem kriminální eko-sabotáže.
Při poslední akci byly prý obsazeny tzv. „ventilové stanice“, kterými je regulován průtok ropy. Podle §316b trestního zákoníku se jedná o trestný čin.
Ale klimatická panika zasahuje vyšetřování obviněných kvůli podezření z vytvoření zločinecké organizace mnohem tvrději.
Což v právním srozumitelném jazyce neznamená nic menšího než to, že samozvaní ochránci klimatu „cíleně a trvale souhlasí s pácháním zločinů“. Hrozí jim až pět let vězení.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Obrat v Německu: Razie u klimatických teroristů a obvinění ze zločinného spolčení se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden