Francii dnes večer zřejmě čekají nepokoje, jaké země dosud nezažila
RSS

Francii dnes večer zřejmě čekají nepokoje, jaké země dosud nezažila

Pokaždé, když vyhraje Maroko nějaký zápas, dojde v evropských islamizovaných zemích k nepokojům, kterým se nedaří ani přes masivní nasazení policejních sil zabránit.
Již po posledním vyhraném zápase zažila zejména Paříž násilné střety s policií, v ulicích hořela auta či kontejnery. Během násilných střetů po čtvrtfinále mistrovství světa 10. prosince, museli policisté na fotbalové fanoušky vypálit slzný plyn, když tisíce lidí zaplavily Champs-Élysées ve francouzském hlavním městě.

Nepokojů se však neúčastní zdaleka jen Maročané, ale i Alžířané či Tunisané.  Video ukazuje, jak těžkooděnci běží směrem k davu, kde byly na policisty údajně hozeny různé předměty včetně velkých kusů dřeva a kamení, stejně jako rachejtle Záběry ukázaly neukázněné fanoušky, kteří se perou s pořádkovou policií a rozbíjejí výlohy obchodů. Nejméně 74 výtržníků bylo zatčeno.
Maroko se zapsalo do historie jako první africký tým, který se kdy dostal do semifinále mistrovství světa.
Tým se dnes utká s Francií v semifinálovém zápase, po němž bude jasné, který tým se dostane do finále. A zde je jedno jisté: Ať už dopadne zápas jakkoli, přinejmenším ve Francii budou nepokoje větší než v dalších evropských zemích, kde došlo k podobným akcím arabských fanoušků.
Pokud totiž Maroko opět vyhraje, budou v ulicích „oslavovat“ ještě bujařeji než dosud. A pokud Maročané prohrají, pak budou oslavovat skuteční Francouzi, přičemž je více než pravděpodobné, že naštvaní Maročané proti nim hromadně vytáhnou a mohlo by případně dojít i k bitkám v ulicích.
Noc bude každopádně ve Francii horká a jistě s tím počítá i policie.
Pokud však šampionát něco odhalil, tak především sílu stávající islamizace některých zemí a potvrdil se i fakt, že nikdy nedošlo ke skutečné integraci dokonce ani těch, kdo se již v Evropě narodili. Ostatně, expanzivní ideologie předpokládá, že se původní obyvatelstvo integruje do islámu a ne naopak…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Francii dnes večer zřejmě čekají nepokoje, jaké země dosud nezažila se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden