Propagandistické video UNICEF odkrývá celou prolhanost a prohnilost systému (video)
RSS

Propagandistické video UNICEF odkrývá celou prolhanost a prohnilost systému (video)

Jak se nedávno ukázalo při slyšení v europarlamentu, tak od samého začátku se vědělo, že „covid očkovaný“ neznamená bezinfekční. Přesto nám zkorumpované politické loutky a rádoby odborníci lhali a tvrdili, že aplikací genových injekcí „zachráníme životy.“
„Kdo se neočkuje, ten zabíjí babičky“ – bylo jedno z tupých propagandistických hesel ze scénáře Fauciho, šířené po celém světě.
Nyní je situace taková, že nejproočkovanější země světa vykazují značnou nadměrnou úmrtnost, což se například aktuálně řeší v Německu.
A naopak: Afrika, kde je v souhrnu proočkovanost 5%, genovým injekcím nevěří a je tam běžná, zcela průměrná úmrtnost. Nijak se neliší od úmrtnosti v předchozích letech. Ostatně, jejich dlouhodobé zkušenosti s Big Pharmou jim velí být ostražití. Vždyť i ze západu zaslané genové rádoby „vakcíny“ nikdo nechtěl, takže miliony ampulek s genovým jedem byly v Africe  likvidovány.
Covid nebyl oproti tomu, nač jsou v Africe zvyklí, nic, co by museli řešit. V zemích, kde se objevují nemoci jako ebola, horečka lasa nebo malárie, se jednoduše s nějakou chřipkou vyvolat všeobecnou hysterii nedá.
Ve videu UNICEF se divák přenese do roku 2025. Pandemie v té době zuří už šest let. Malá holčička z Evropy říká, že vědci vyvinuli „život zachraňující“ vakcíny proti koronaviru v rekordním čase už v roce 2020. „Bylo to úžasné.“
„Zachránilo to moje rodiče a prarodiče,“ říká dívka, zatímco v pozadí hraje dramatická hudba.
Pak se na scéně objeví dívka z Afriky. „Na začátku pandemie jsem ztratila matku. Tolik lékařů a sester onemocnělo. Školy byly uzavřeny. Ale pak byla vakcína.“


„Slíbili jste, že budete sdílet vakcíny s celým světem, ale trvalo to příliš dlouho,“ říká dívka z Afriky.
„Zadrželi jste zásoby. Způsobili jste utrpení lidem v jiných zemích. Lékaři a sestry také onemocněli. Učitelé zemřeli. Dovolili jste, aby se virus rozmnožil, načež se objevily ještě nebezpečnější varianty.“
„Mohlo to být úplně jiné.“ Věděli jste, že nikdo nebude v bezpečí, dokud nebudou v bezpečí všichni.“
Video uzavírá zpráva z Unicefu:
Svět má miliardy vakcín, ale očkovaných je méně než 5 procent Afričanů. Světoví lídři, dodržujte svůj závazek ukončit pandemii všude, hned.
V Africe nebylo aplikováno téměř žádné očkování a úmrtnost na covid byla velmi nízká. A nyní se tam neřeší nejen nadměrná úmrtnost, ale ani náhlý, výrazně zvýšený výskyt srdečních onemocnění či tzv. „turborakoviny.“  To je v současné době problém výhradně těch nejproočkovanějších zemí.
Čím to asi bude???
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Propagandistické video UNICEF odkrývá celou prolhanost a prohnilost systému (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden