Švédsko: Africký bestiální násilník, který brutálně znásilnil a téměř ubil k smrti 9letou holčičku, byl dnes odsouzen
RSS

Švédsko: Africký bestiální násilník, který brutálně znásilnil a téměř ubil k smrti 9letou holčičku, byl dnes odsouzen

Připomínám, že jde o případ, o němž jste si zde mohli několikrát přečíst . Svojí brutalitou byl v mnohém výjimečný. Africký vetřelec zaútočil na 9letou holčičku v lesoparku za školou v době, kdy kolem nikdo nebyl. Invazní násilník holčičku nejprve znásilnil a pak se ji pokoušel ubít k smrti.
Dívka přežila jen díky tomu, že na místo přicházeli svědci, takže pachatel byl nucen bití ukončit a utéct. Po jeho dopadení nejevil žádné známky lítosti.
Jedná se samozřejmě o jedince, který přijel s údajnou rodinou z Etiopie bez dokladů, přičemž jeho údajní rodiče nahlásili, že je mladší, než jaká byla později zjištěná skutečnost. Rodina fanatických muslimů (jak se ukázalo při pátrání na sociálních sítích) tak zřejmě po příchodu do Švédska o mnohých skutečnostech lhala.
Podle tvrzení údajných rodičů mělo být násilnému monstru teprve 13 let, což však vyšetření později s naprostou jistotu vyvrátilo s tím, že mu je něco mezi 15-20 lety (vyšetření se přiklánělo k věku kolem 17-18 let). Ovšem méně než 15 let mu být nemůže. I proto je trestně zodpovědný, ale nemůže být souzen jako dospělý.
Holčička byla asi 3 týdny v nemocnici v bezvědomí, její zranění na těle i na duši jsou natolik závažná, že si ponese následky po zbytek života.
A jak myslíte, že dopadl dnešní soud s násilným monstrem? Opět jde o výsměch oběti…
Abushi Shamse byl dnes odsouzen za pokus o vraždu a znásilnění devítileté dívky letos v létě ve městě Skellefteå. Okresní soud stanovil jako trest psychiatrickou péči se zvláštním vyšetřením před propuštěním.
Násilné činy letošního léta, při nichž byla devítiletá švédská dívka vystavena brutálnímu znásilnění a pokusu o vraždu od o několik let staršího násilníka z Etiopie, získaly velkou pozornost a vyvolaly silné emoce po celé zemi.
Brutální čin, jeden z řady zvěrstev souvisejících s přistěhovalectvím, které postihly Švédsko, byl spáchán v lese poblíž školy Moröbacke ve Skellefteå.
Dnes přichází rozhodnutí okresního soudu ve Skellefteå: Psychiatrická péče se zvláštním vyšetřením před propuštěním. 15letý mladík je také odsouzen k zaplacení 730 000 švédských korun (asi 1,8 mil Kč) jako odškodného pronásledované dívce a její rodině.
Soud ve svém rozhodnutí uvádí, že během dlouhého bití podobného mučení devítiletá dívka „musela cítit silnou úzkost ze smrti“.
„Čin v tomto případě způsobil dívce vážné utrpení a Abushi Shamse ji vystavil vážnému násilí. Dívka utrpěla rozsáhlé a velmi vážné ublížení na zdraví, které by mohlo významně snížit kvalitu jejího života po zbytek jejího života,“ napsal soud.
Dále je poukázáno na to, že dívka „byla sama na pustém místě v lese, bez možnosti přivolat si pomoc, a fyzicky slabší než Abushi Shamse, bez možnosti se bránit. Prostřednictvím zločinu Abushi Shamse ukázal zvláštní bezohlednost a krutost.“
Odsouzený Abushi Shamse byl původně uváděn jako třináctiletý a tudíž nezletilý. Po útoku byl umístěn do pečovatelského domu.
Obec Skellefteå se rozhodla utajit, kolik peněz z daní zaplatila za péči o místní monstrum, což bylo nezákonné zastírání, které soud nakonec ukončil.
Po vyšetřování bylo zjištěno, že Abushi byl starší, než jeho rodina uvedla, když dorazili do Švédska. Důvodem, proč byl údajně uveden špatný věk, bylo to, že Abushiho matka údajně špatně odhadla věk svého syna.
Poté, co byl věk Abushi Shamseho potvrzen na nejméně patnáct let, byl shledán trestně zodpovědným a mohl být stíhán za násilný čin, kterého se dopustil proti 9leté dívce.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Švédsko: Africký bestiální násilník, který brutálně znásilnil a téměř ubil k smrti 9letou holčičku, byl dnes odsouzen se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden