Musk obviněn z toho, že je „nebezpečný“ pravicový „terorista“ QAnon
RSS

Musk obviněn z toho, že je „nebezpečný“ pravicový „terorista“ QAnon

Elon Musk podle agentury Bloomberg „táhne Twitter do nebezpečné králičí nory“ a levicoví lůžkoví povaleči jsou skálopevně přesvědčeni, že jeho tweet o králíkovi je důkazem, že je pravicovým konspiračním teoretikem QAnon. (Foto: Flickr)







Musk na Twitteru zveřejnil emoji králíčka, kterému předcházelo slovo „follow“, což okamžitě vyvolalo reakci jeho odpůrců, kteří ho označili za domácího teroristu:



Follow — Elon Musk (@elonmusk) December 13, 2022 Přesně podle předpovědi:



The minute I saw @elonmusk tweet a rabbit emoji last night, Q himself appeared to me and told me to "trust the plan." I then joined my local QAnon militia and we're currently on our way to Tesla's headquarters to watch JFK rise from the dead. https://t.co/QJoAQbBFN1 — Greg Price (@greg_price11) December 13, 2022 Musk je na dobré cestě k tomu, aby se stal „plnohodnotným Pizza Gate“, což je údajně výmysl QAnon o světových vůdcích, kteří provozují sexuální obchod s dětmi. Zdá se, že sledujeme, jak táhne sebe i Twitter do králičí nory konspiračních teorií.“





Článek pokračuje: „V úterý Musk zveřejnil tweet, který potvrdil jeho vlastní trajektorii: „Následujte [bílého králíka]“, což je fráze spojená se stoupenci konspirace QAnon. Tweet byl přeposlán na několika nejpopulárnějších fórech QAnon a zdá se, že členy těchto sítí povzbudil.“



A je toho víc.



Ti se již z tohoto vitriolického nenávistného projevu vzpamatovávali:



V souvislosti s odhalením, jak Twitter před Mussem cenzuroval konzervativce a ty, s nimiž politicky nesouhlasil, nový generální ředitel slíbil, že podrobnosti o tom, jak Twitter potlačoval informace COVID, „přijdou ve velkém“.





Zdroj: summit.news
Článek Musk obviněn z toho, že je „nebezpečný“ pravicový „terorista“ QAnon se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden