Ve výbušném projevu v britském Parlamentu požádal poslanec o okamžité ukončení používání covid „vakcín“ (video)
RSS

Ve výbušném projevu v britském Parlamentu požádal poslanec o okamžité ukončení používání covid „vakcín“ (video)

Stále obtížněji se v různých zemích zakrývá zvýšená úmrtnost, výrazně nižší porodnost i neobvykle velký nástup rakovin, srdečních chorob a mnoha jiných zdravotních problémů. Systém se raději dívá jinam a pokud někdo na tyto manipulace poukáže, je okamžitě dehonestován.
K výbušnému odhalení došlo i v britské Dolní sněmovně. Poslanec Andrew Bridgen řekl, že British Heart Foundation zametla pod koberec zprávu o spojení mezi mRNA vakcínami a zánětem srdce.
Bridgen vyzval k pozastavení používání mRNA vakcíny. Řekl, že problémy s „vakcínami“ jsou zatajovány kvůli finančním vazbám na Big Pharmu.


Poslanec se opírá o oznamovatele z velmi důvěryhodného zdroje. „Zametají to pod koberec ze strachu, že přijdou o peníze,“ řekl. 
Výzkumný tým, který zjistil, že mRNA vakcína zvyšuje riziko zánětu srdce, musel podepsat dohodu o mlčenlivosti od staršího člena British Heart Foundation, s tím, že tyto informace nebudou nikdy zveřejněny.
„To je absolutní ostuda,“  řekl Bridgen  .
Dále poukázal na to, že britský zdravotní hlídač MHRA je z 86 procent financován farmaceutickým průmyslem, a že výzkumná oddělení jsou také do značné míry závislá na penězích od Big Pharmy. „Pytlák platí hajnému.“
Poslanec také řekl, že vláda se záměrně dívá jinam, aby ochránila svou pověst. Dodal, že od zavedení vakcíny bylo do takzvaného systému žluté karty, systému hlášení MHRA, předloženo téměř půl milionu hlášení nežádoucích účinků. „To je bezprecedentní.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek Ve výbušném projevu v britském Parlamentu požádal poslanec o okamžité ukončení používání covid „vakcín“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden