Francie: Po zabití 14letého Maročana vypukla válka mezi Araby a cikány (video)
RSS

Francie: Po zabití 14letého Maročana vypukla válka mezi Araby a cikány (video)

Připomínám, že k zabití Maročana došlo po fotbalovém zápase mezi Francií a Marokem na MS v Kataru. Zatímco Francouzi většinou slavili výhru francouzského týmu, tak Arabové vytáhli po celé Francii do ulic, aby se pustili do potyček s těmi, kdo oslavovali výhru Francie, ale také zapalovali auta či kontejnery a v ulicích hořely barikády.
Rušno bylo také v Montpellieru, kde žije velmi početná arabská komunita. Když jednou z ulic města projíždělo auto s francouzskou vlajkou, skupina naštvaných Maročanů se pokoušela vlajku odstranit. Řidič auta do skupiny Arabů najel, přičemž jednoho z nich těžce zranil. 14letý Maročan pak na následky zranění v nemocnici zemřel.
Záhy poté nastala štvanice proti pachateli. Podle informací Arabové osazenstvo auta znali a jeho řidiče odchytili a začali lynčovat. Ten je nyní v nemocnici pod policejním dohledem.
Arabové se nicméně vydali do bytu místní cikánské rodiny, k níž patří i údajný pachatel. Záhy byt vyplenili:

Montpellier : un appartement appartenant à des Gitans mis-à-sac par des membres de la communauté maghrébine pic.twitter.com/MBIDV0BRzb
— Fdesouche.com est une revue de presse (@F_Desouche) December 15, 2022

Během krátké doby se dala dohromady početná arabská komunita a za pokřiku „Allahu akbar“ vytáhli na trestnou výpravu i proti dalším cikánům, kteří žijí ve městě:

Montpellier : la communauté maghrébine de la Paillade mène une expédition punitive contre la communauté gitane après la mort de l'ado de 14 ans pic.twitter.com/DANtECNL3W
— Fdesouche.com est une revue de presse (@F_Desouche) December 15, 2022

Podle informací je nyní vážně zraněný cikán, který údajně srazil mladého Maročana, ve vážném stavu pod dohledem policie na utajovaném místě.
Vyšetřovatelé však pracují na tom, aby zjistili, zda se skutečně jedná o řidiče, což ještě není formálně potvrzeno, podle zdroje blízkého vyšetřování. Zdá se, že v autě byli dva cestující, přičemž majitel již byl identifikován.
Spletli se Arabové a zaútočili na nevinného? Je pachatel stále na svobodě? Na tuto otázku by měly odpovědět další výslechy. Vyšetřování je vedeno pro „smrtelné zranění se zbraní s přitěžujícími okolnostmi, v tomto případě automobilem“, což je trestná kvalifikace, pro kterou bude pachatel souzen.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Francie: Po zabití 14letého Maročana vypukla válka mezi Araby a cikány (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden