Padla slovenská vláda, několik dalších evropských vlád je nad propastí. Může se po jejich pádu něco změnit?
RSS

Padla slovenská vláda, několik dalších evropských vlád je nad propastí. Může se po jejich pádu něco změnit?

Nebudu nějak detailněji komentovat včerejší pád slovenské vlády, neboť nemám příliš detailní náhled od jednotlivých stran, které by mohly končící politiky nahradit. Jen je mi jasné, že – podobně jako ve většině evropských zemí – může dojít jen ke kosmetickým změnám. Podle stávajících informací by snad asi za půl roku mělo dojít k předčasným volbám.
Podobným směrem jako na Slovensku nyní stav věcí směřuje například i v Rakousku a svým postem si není jisto ještě několik dalších evropských vládních politiků. Nemám na mysli naši vládu, která má jasnou 108 a mezi těmito poslanci se nenajde nikdo, kdo by pomohl mizernou vládu shodit.
Nicméně má šanci Slovensko či jakákoli jiná země získat něco víc než možná jen méně asociální vládu? Samozřejmě nemá. A to ani nejmenší šanci, neboť většina voličů bude opět volit loutky. V Evropě – až na výjimky – netřeba falšovat volby. Lid je totiž zvyklý příliš důvěřovat politikům, což ukazuje i oddanost s jakou poslušní ovčané akceptují všechny protiústavní kroky vlád, k nimž po celé Evropě v posledních třech letech dochází.
Aby se mohlo cokoli reálně změnit – tedy aby se mohly evropské země odpoutat od pokračující cesty k digitálnímu otroctví – museli by se především Evropané probudit a uvědomit si, že opakovaným dosazováním loutek nezmění celý systém. Ano, kosmetické změny možné jsou, ale nic jiného.
Je samozřejmě logické, že v případě probuzení spících mas by nastoupily podobně masivní manipulace jako aktuálně například v Brazílii, kde vše směřuje k občanské válce.  Ale pokud by se tak dělo masově, tedy ve více zemích, pak by byla šance na změnu.
Je proto celkem jedno, kdo nastoupí na posty po odstraněných loutkách. Protektoři se postarají o to, aby tam opět byly jejich loutky. Ty mají totožný úkol: dostat své země do digitálního otroctví, které se již nezadržitelně blíží.
Po zrušení hotovosti, zavedení povinných EU ID a plošném zavedení digitální měny (a na ni navázaných sociálních kreditů) již nebude cesty zpět. To bude konec dosud jen předstírané hry na demokracii, která zde reálně nikdy nebyla, neboť fakt, že se můžete dostavit k volbám a hodit lístek do urny, ještě nic o demokracii nevypovídá.
Pokud by se nakonec stalo, že kdekoli zvolí potřebných více než 50% lidí někoho, kdo není loutkou (což je pravděpodobné asi tak, jako že vám dnes před domem přistanou Marťani), pak se podobná země stane terčem těch, kdo již dlouhé roky vyvolávají barevné revoluce po celém světě.
Je třeba si uvědomit, že země pod kuratelou EU již o ničem samostatně nerozhodují. Dnes jsou asi 3/4 všech nových nařízení, norem, zákonů a regulací odhlasovány v Bruselu a oddané loutky v parlamentech pak slouží jen k tomu, aby tyto bruselské direktivy schválily, což také oddaně celé dlouhé roky dělají.
Nové volby kdekoli tak budou jen o tom, jaké loutky vymění ty předcházející. A stejné to bude i s volbou prezidenta u nás, neboť Aspen nám prostřednictvím „svých“ médií již měsíce představuje svoje kandidáty. Jim je totiž úplně jedno, koho z nich si zvolíte – vše jsou to jen oddané loutky, které půjdou i nadále vstříc budoucí digitální diktatuře.
Pády vlád tak mnoho nezmění, dokud se nezmění i myšlení lidí, kteří se začnou spíš než na ústní proklamace kandidátů dívat na to, zda za „jejich“ kandidátem či politickou stranou nestojí někdo, kdo v pozadí tahá za provázky.
 
 
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Padla slovenská vláda, několik dalších evropských vlád je nad propastí. Může se po jejich pádu něco změnit? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden