Katargate: Zkorumpovaní politici mimo jiné zajišťovali pro Katar masivní výstavbu mešit či přestavbu kostelů na mešity
RSS

Katargate: Zkorumpovaní politici mimo jiné zajišťovali pro Katar masivní výstavbu mešit či přestavbu kostelů na mešity

Mešity se tak stavěly i tam, kde by to jinak nebylo možné. Stavební povolení bylo vždy uděleno velmi rychle, přičemž za mnoha těmito úplatky stojí i přeměna některých kostelů v mešity.
Byli to totiž právě uplacení  politici (nejen z Bruselu), kdo tipoval místa k výstavbě Katarem financovaných mešit i jiných islámských atributů (madrasy – islámské školy, islámská centra, modlitebny apod.). Uplacení politici přímo v EU pak stojí i za politikou otevřených hranic, vstřícnou azylovou politikou a nekončící propagací hidžábu a islámu vůbec.
Toto téma je nyní velmi žhavé v Itálii, kde bylo uplacených politiků nejvíc, v podstatě v tom byla zainteresována celá největší levicová politická strana PD. Ostatně, jeden z hlavních obviněných je italský europoslanec z frakce socialistů, samozřejmě také ze strany PD.
Podle informací jsou 4 zadržení jen špičkou ledovce, ve skutečnosti měli být do katarských snah o islamizaci Evropy namočeni i mnozí další politici – zejména z frakce socialistů, ale i z dalších probruselských frakcí, přičemž jejich počet by měl přesahovat 60.
A co tedy zjistili v Itálii, kde se podle všeho Kataru podařilo díky zkorumpovaným politikům postavit mnoho mešit, včetně přestavby kostelů na mešity?
Katar už léta usiluje o islamizaci Itálie a Evropy. Koupili si evropské politiky, aby otevřeli hranice a podpořili výstavbu mešit v oblasti.
Byla identifikována jako „neurčitá a velmi velká skupina lidí“ oddaných naplňování cílů korupce, působících „v evropských strukturách s vazbami na Evropskou unii nebo bez nich.“
Uvádí se to v hlášení o prohlídce provedené na základě mandátu milánské prokuratury v rámci belgického vyšetřování pojmenovaného „Katar“, které vedlo mimo jiné k zatčení bývalého europoslance Antonia Panzeriho a jeho bývalého spolupracovníka Francesca George.
Ustanovení obecně hovoří o „skutečnostech korupce“, které se promítají do „velkých peněžních částek“ výměnou za vlastní podnikání a výslovný odkaz je také na peníze zabavené bývalé místopředsedkyni Evropského parlamentu Evě Kaili. Předpokládá se, že mnohé nezákonné zisky mohly být převedeny na běžné účty.
V dokumentech zaslaných belgickou justicí se hovoří o „mezinárodním rámci organizace“, v němž by italský europoslanec Panzeri mohl hrát vedoucí roli. A úsilí milánských vyšetřovatelů se soustředilo právě na bývalého poslance a jeho bankovní účty – vyšetřováním je pověřeno oddělení pro mezinárodní záležitosti vedené náměstkem Fabiem De Pasqualem, kteří jsou pouhými vykonavateli požadavků bruselského prokurátora.
Od jemu blízkých spolupracovníků a také lidí napojených na nadaci Fight Impunity by mohly do sítě vztahů Panzeriho, který v současné době zůstává ve vězení, dorazit informace, přičemž bude nutné počkat do pondělí a úterý, abychom pochopili, zda manželka a dcera bývalého poslance EP (zatčené na základě evropského zatýkacího rozkazu) budou převezeny do Belgie. Rozhodnutí, které přijal odvolací soud v Brescii, by mohlo být odloženo, protože obhajoba dosud neobdržela předběžné opatření.
Vyšetřování bank, které zjevně dává první výsledky, se snaží osvětlit i úkol Giorgia, partnera bývalé místopředsedkyně Evropského parlamentu, Řekyně Kaili. V bezpečnostní schránce, která patří Giorgimu, bylo při prohlídce v neděli večer  nalezeno 20 tisíc eur. Pokud neexistuje nezávislý spis o vyšetřování Kataru v Miláně, vyšetřovací činnost je předurčena pokračovat i v následujících dnech, a to nejen studiem bankovních dokumentů, ale také výslechem lidí z okolí zatčených.
Katarská charitativní nadace, která politiky korumpovala, působí všude tam, kde vládne italská Demokratická strana (PD). Zaplatila například za práci na mešitě Colle val d’Elsa v Toskánsku a za práci v Ravenně. A vyčlenila 5 milionů na přeměnu kostela na mešitu v Bergamu. Celkem  investovala 50 milionů na stavbu 43 mešit v Itálii, vše se dělo s plnou podporou zkorumpovaných politiků. 
Tolik aktuální zprávy z Itálie ke korupční aféře.
Podle všeho bylo uplacených politiků z celé Evropy mnohem víc, přičemž vazby na socanské strany jsou jasně prokázané. Ostatně, také u nás byla hlavní islamizační stranou Al Hamajdova ČSSD, která již naštěstí nemá na naši politiku žádný vliv…
Mimochodem, víte, že v Itálii nejsou mešity zcela legální? Problém se ovšem vyřešil jednoduše: oficiálně se nazývají „Kulturní islámské centrum.“ Podobným způsobem se maskují mešity po celé Evropě.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Katargate: Zkorumpovaní politici mimo jiné zajišťovali pro Katar masivní výstavbu mešit či přestavbu kostelů na mešity se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden