Donald Trump včera představil svůj manifest za návrat svobody slova (video)
RSS

Donald Trump včera představil svůj manifest za návrat svobody slova (video)

Poté, co Donald Trump nedávno oznámil svůj záměr kandidovat na prezidenta v roce 2024, představil ve čtvrtek volební manifest za obnovení svobody slova.
Bývalý prezident Donald Trump ve čtvrtek slíbil, že pokud znovu ovládne Bílý dům, zakáže federální vládě používat výraz „dezinformace“ k popisu domácích projevů. Trump učinil slib jako součást širší platformy pro svobodu projevu.
Trump řekl, že odhalení z Twitteru od převzetí Elona Muska „potvrdila, že zlověstná skupina byrokratů hlubokého státu, tyranů ze Silicon Valley, levicových aktivistů a zkažených médií se spikla, aby zmanipulovala a umlčela americký lid“.
„Cenzurní kartel musí být rozebrán a zničen – a to musí být provedeno okamžitě,“ řekl Trump ve videu, které by mělo být prvním ze série politických sdělení v rámci jeho prezidentské kampaně v roce 2024.
Trump dále slíbil, že jedním z jeho prvních činů jako 47. prezidenta v lednu 2025 bude zákaz federální policie sledovat legální domácí projevy.
„Během hodin po své inauguraci podepíšu prezidentský příkaz zakazující jakémukoli federálnímu ministerstvu nebo agentuře spolupracovat s jakoukoli organizací, podnikem nebo osobou za účelem cenzury, omezování, kategorizace nebo bránění zákonnému projevu amerických občanů,“ řekl.

President Trump reveals his plans to restore freedom of speech in the country as his first in a series of videos for his 2024 campaign
December 15th, 2022 pic.twitter.com/7cUAIHpuI7
— RSBN (@RSBNetwork) December 15, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Donald Trump včera představil svůj manifest za návrat svobody slova (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden