Britská vláda chtěla v příspěvku oslavit 2. výročí tzv. „covid vakcín,“ v komentářích se záhy objevily tisíce negativních reakcí
RSS

Britská vláda chtěla v příspěvku oslavit 2. výročí tzv. „covid vakcín,“ v komentářích se záhy objevily tisíce negativních reakcí

Dnes již snad jen minimum lidí věří oněm pohádkám o „zázračných vakcínách.“ Podle těchto pohádek také měli neočkovaní houfně umírat a očkovaní měli být zdraví a bezinfekční. Vše byly jen účelové lži, což ostatně nyní přiznává i Pfizer.
Velká Británie byla první evropskou zemí, která tyto „zázračné vakcíny“ nabídla svým občanům. Nedávno to byly právě 2 roky co dostali první občané země svoji první dávku. Tehdy se tvrdilo, že po druhé dávce bude tečka. Realita je taková, že v USA se aktuálně zve na 5. dávku.
Další skutečnost, která jasně potvrzuje, že se nikdy 2 dávky neplánovaly, je fakt, že již na samém počátku objednala Ursula von Lejno pro každého občana EU 10 dávek Pfizeru.
O tom, že se otevírají oči stále více lidem, svědčí i komentáře, které se objevily pod „radostnou zprávou,“ kterou na svých stránkách zveřejnila britská vláda…
Příspěvkem na Facebooku z 8. prosince chtěla vláda Spojeného království nejen uctít dvouleté výročí očkování proti Covidu, ale také přímo vyzvat k dalšímu posilování. S téměř 34 000 komentáři tento příspěvek vyrazil dech týmu sociálních médií jako žádný jiný: téměř nikdo mezi uživateli neviděl důvod k oslavám (po shlédnutí pár stovek příspěvků jsem našla jeden pozitivní).
Tisíce zpráv o nátlaku a náhlých onemocněních a úmrtích po očkování ukazují skutečné důsledky masového očkování – a množství kritických komentářů jasně ukazuje: hra je u konce.
Úřad vlády Spojeného království  8. prosince zveřejnil tento příspěvek:
Před 2 lety v tento den bylo ve Spojeném království provedeno první očkování proti COVID-19. Od té doby jsme provedli více než 151 milionů očkování, abychom ochránili lidi před vážným onemocněním virem. Pokud splňujete podmínky, objednejte si zimní očkování ještě dnes
zdroj
Není jasné, zda lidé zodpovědní za vládní kanál na Facebooku skutečně očekávali chvalozpěvy, nebo zda si byli vědomi vlny rozhořčení, kterou rozpoutají tímto výročním příspěvkem včetně reklamy na očkování.
Desítky tisíc kritických komentářů ukazují, že lidé jsou nejen otrávení problémem očkování, ale že se mezi obyvateli vytvořil obrovský hněv na osoby odpovědné za covidovou politiku.
Mnoho komentujících vidí záplavu podobně smýšlejících lidí shromážděných na britském vládním kanálu jako maják naděje: program očkování selhal.
Níže si můžete přečíst některé komentáře:

Díky za nic!! Mám zničenou kariéru, zdravotní problémy, které jsem předtím neměla. Nikdy jsem to nechtěla, udělala jsem, co mi zaměstnavatel nařídil. Před očkováním jsem pracovala v nemocnici bez problémů!
Ano! Od první dávky jsem ztratil zrak, díky!
Nejhorší věc, kterou jsem kdy udělal!!!! Největší chyba mého života!!
Mému otci se vyvinul velmi agresivní lymfom poté, co dostal injekci. Ztratil jsem ho loni v listopadu
Ano, a o 2 roky později je počet členů rodiny a přátel náhle diagnostikovaných s rakovinou, šokující
Můj otec zemřel o 2 týdny později, „infarkt.“
Jsem moc ráda, že se mě nakopla intuice a poslouchala jsem sebe a ne televizi.
Nikdy v životě jsem neviděl tolik rakovinových onemocnění, infarktů a mrtvic!
Jsem tak rád, že vidím, že všichni mí kolegové konspirační REALISTÉ jsou silní a žijí zdravěji než kdy předtím. Pravda je v číslech.
Dva roky náhle umírali lidé. Ne, díky.
Každý, koho znám a kdo si je dal, je ve špatném zdravotním stavu a lituje, že je vzal!
Jakýkoli čin učiněný ve tmě nakonec vyjde najevo. Spáchali jste zločin proti lidskosti a lidé se probouzejí.
Jaký velký úspěch pro vylidnění, také díky za to, že se sport stal mnohem sympatičtějším. Věřím, že špičkové sázkové kanceláře brzy zavedou sázky na srdeční selhání s velkolepými kurzy. Dobře jste to provedly, vy loutky!
Jsem vdaná za pastora. Pohřbil příliš mnoho obětí, které zemřely na nemoc způsobenou krevními sraženinami. Různého věku. Některé byly zdravotní sestry. Známe také příliš mnoho lidí, kteří byli zdraví a nyní jsou nemocní, buď jim byla náhle diagnostikována rakovina, nebo trpí nějakou jinou nemocí, která změní život. Je to příliš smutné.
Místo počítání let spočítejme, kolik lidí to zabilo.
2leté výročí obrovského nárůstu myokarditidy u dospívajících, srdečních infarktů, mrtvice, mrtvě narozených dětí a potratů.
Podívejte se na nás všechny… hrneme se po tisících! Neviděl jsem jediný pozitivní komentář.. to mluví za vše. Hra bude velmi brzy u konce.
Nic na oslavu tohoto výročí a čtení komentářů mi dalo naději, že se nyní obecné mínění změnilo, nikdy to nestálo za to riskovat a stále nestojí, ale stále tlačí na posilovače
Nikdy jsem nebyl tak hrdý na sekci komentářů. Dobrá společnost!

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Britská vláda chtěla v příspěvku oslavit 2. výročí tzv. „covid vakcín,“ v komentářích se záhy objevily tisíce negativních reakcí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden