Předvánoční nákupní horečka v Paříži: Zelenská si užívala nákupů, utratila 40 tisíc eur
RSS

Předvánoční nákupní horečka v Paříži: Zelenská si užívala nákupů, utratila 40 tisíc eur

Ve Francii, kde většina lidí nesouhlasí s účastí země na konfliktu, se nyní lidé pozastavují nad tím, že manželka toho, kdo neustále žebrá o peníze po celém světě – zejména však v EU a USA – si sám dosyta užívá hojnosti a luxusu.
Zelenská, která se nedávno stala hvězdou módního časopisu, je nyní pro změnu hvězdou francouzských bulvárů, pozastavujících se nad tím, že během jediného nákupu v pařížské ulici, kde nakupují jen boháči, utratila 40 tisíc eur, tedy peníze, na které musí francouzský dělník, z jehož daní se posílají peníze na Ukrajinu, pracovat celé roky.
Manželka Zelenského utratila v Paříži na avenue Montaigne, která je vyhlášena obchody s luxusním zbožím, za jeden den ekvivalent 4 let minimální mzdy francouzského dělníka, tedy 40 tisíc eur. Olena Zelenska navštívila Paříž 12.-14.12.
Mezitím však Francie a další země EU (ČR nevyjímaje) posílá další a další peníze i zbraně na Ukrajinu a Zelenský jako kolovrátek opakuje, že je to stále málo. Pro ten účel je třeba se na generace zadlužit u globálních lichvářů, aniž by bylo jisté, že většina peněz nezůstane v kapsách těch, kdo sami mají dostatek – včetně Zelenského.
Biden plánuje poslat na Ukrajinu dalších 38 miliard dolarů, ale také  rakety dlouhého doletu, k jejichž použití budou muset ukrajinští vojáci projít obzvlášť pečlivým výcvikem. To by však mohlo také znamenat již oficiální zatažení NATO do války.
S pomocí samozřejmě naprosto souhlasím. Ale s pomocí humanitární a adresnou, tedy určenou přímo postiženým CIVILNÍM komunitám. Otázka je, kolik si v jedné z nejzkorumpovanějších zemí Evropy mezi sebou rozeberou různí hlavouni a kolik se dostane skutečně potřebným.
Podle mnoha videí, které jsem měla možnost vidět, se právě oněm potřebným mnoho nedostane. Pokud je již dávno potvrzeno , že většina zbraní ze Západu se rozprodá, dřív než se vůbec použijí, příliš odlišné to nebude ani s humanitární pomocí.
S čím ovšem zásadně nesouhlasím, je právě darování zbraní, které válku jen prodlužují – a tím i utrpení obyvatel. Navíc mnohdy způsobují právě civilistům nezměrné utrpení a škody, což ovšem zřejmě těm, kdo je posílají, nevadí…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek Předvánoční nákupní horečka v Paříži: Zelenská si užívala nákupů, utratila 40 tisíc eur se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden