Odhalení pravdy o atentátu na JFK ve zpravodajství americké televize (video)
RSS

Odhalení pravdy o atentátu na JFK ve zpravodajství americké televize (video)

Zjištění, ke kterému dospěl moderátor Fox News, Tucker Carlson, jen odpovídá tomu, že ve skutečnosti vládnou síly, které působí na zvolené politické loutky v pozadí. A není tomu tak zdaleka jen v USA, ale ve všech oddaných koloniích, včetně Evropy.
Oficiální verzi atentátu na Kennedyho dnes věří jen málokdo. Přesto toto přiznání někoho, kdo má do celé záležitosti přímý náhled, jen potvrzuje, že další údajná konspirace je potvrzeným faktem.
Tucker Carlson mluvil s někým, kdo měl přístup k dokumentům CIA o atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho. Zeptal se této osoby na rovinu: Byla CIA zapojena do vraždy JFK? „Odpověď je ano‘. Byli do toho zapleteni.“
Toto není konspirační teoretik, to je někdo, kdo má přístup k informacím, které jsou veřejnosti zatajovány. To znamená, že ve vládě působí síly, které nemáme pod kontrolou. Jsou mocnější než volení zástupci lidu. Mohou ovlivnit volby. Podle Carlsona mohou dokonce zakrýt svou účast na atentátu na amerického prezidenta.


„Jinými slovy, mohou si vlastně dělat, co chtějí. Tvoří vládu ve vládě. Demokracie je vtip. Byli jsme šokováni, když jsme to slyšeli,“ řekl Carlson. „Je to nepřijatelné.“
Poukázal na to, že od atentátu na JFK důvěra Američanů ve vládu nadále klesá. „To může být důvod.“ Mnoho lidí to celou dobu vědělo, včetně všech ředitelů CIA od listopadu 1963, včetně Johna Brennana, ředitele CIA za Obamy, jedné z nejzlověstnějších a nejnečestnějších postav vůbec.
John F. Kennedy Jr., synovec prezidenta Kennedyho, po  odvysílání napsal na Twitter: „Nejodvážnější zprávy vysílané za 60 let.  Zavraždění mého strýce CIA bylo úspěšným převratem, ze kterého se naše demokracie nikdy nevzpamatovala.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Odhalení pravdy o atentátu na JFK ve zpravodajství americké televize (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden