Birmingham: Zatímco žena byla zatčena za tichou modlitbu u potratové kliniky, po celém městě se v ulicích nerušeně modlí mohamedáni
RSS

Birmingham: Zatímco žena byla zatčena za tichou modlitbu u potratové kliniky, po celém městě se v ulicích nerušeně modlí mohamedáni

Velká Británie je jednou ze zemí, v jejichž případě již není otázkou zda, ale kdy budou islamizovány. To se projevuje i  velmi rozdílným postojem systému ke křesťanům a muslimům.
Nedávno se nejen ve Velké Británii hojně přetřásal případ ženy, která se postavila nedaleko potratové kliniky, kde se v duchu modlila. Tedy tak, aby nikoho nerušila. Záhy byla zatčena.
Ve městě, které je domovem velké muslimské paralelní společnosti, se přitom stovky muslimů každý týden otevřeně a demonstrativně modlí na ulicích směrem k Mekce. Mešity jsou v Birminghamu téměř na každém rohu. Britská policie s tím samozřejmě nemá problém, protože se to chce a toleruje:

Last week, we witnessed the arrest of a solo Christian woman praying silently in a street. Meanwhile this happens without consequence. pic.twitter.com/NiaoLd6Vh8
— David Vance (@DVATW) December 27, 2022

Podobné pravidelné pouliční modlitby nikdo neřeší, jsou plně akceptovány a nikdo by si nedovolil proti nim cokoli namítat.
V poslední době se hojně diskutuje případ Isabel Vaughan-Spruceové , která se tiše modlila před městskou potratovou klinikou. Byla prohledána, zatčena, vyslýchána a obviněna ve čtyřech bodech za porušení takzvané „nárazníkové zóny“ kolem potratového zařízení v Birminghamu.
Policistům, kteří ji zatkli, také tvrdila, že tam nebyla, aby protestovala. Teprve když policie dospěla k závěru, že, jak přiznala, se v duchu modlila, byla zatčena. Z toho vyplývá, že Vaughan-Spruceová byla zatčena za tichou modlitbu jako formu protestu.
I když se v duchu jen tiše modlila, Vaughan-Spruceová byla následně obviněna z „protestování a zapojení do aktu, který zastrašuje uživatele služeb“.

Žena je tedy stíhána za to, že se v myšlenkách modlila před potratovou klinikou, i když se modlila jen v duchu a nikoho reálně neobtěžovala. Klinika byla navíc v době, kdy na místě stála, uzavřena. Na základě obvinění bylo za „zastrašující“ chování považováno i mlčení, a to i přesto, že interrupční zařízení bylo uzavřeno a nebyl rozeznatelný předmět tohoto zastrašování, a to i přes její jasné přiznání, že tam nebyla, aby protestovala.  
Shrneme-li to, tak pouliční modlitby muslimů ve stejném městě jsou naprosto v pořádku, stejně tak jsou v pořádku klimatičtí extremisté, kteří zde údajně také občas blokují dopravu nebo protestují, aniž by je někdo zatýkal. Ale v duchu se modlící křesťanka vadí natolik, že byla zatčena  a obviněna  jako zločinec…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Birmingham: Zatímco žena byla zatčena za tichou modlitbu u potratové kliniky, po celém městě se v ulicích nerušeně modlí mohamedáni se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden