Globální převzetí Billem Gatesem, který plně ovládá WHO, je oficiální
RSS

Globální převzetí Billem Gatesem, který plně ovládá WHO, je oficiální

Pandemická smlouva, která má po celém světě začít platit již asi za rok a půl, je ukázkou snahy o plné ovládnutí všech lidí na planetě. V současné době se analyzují jednotlivé části dokumentu, který by měl zajistit, že každý člověk na této planetě ztratí jakákoli práva rozhodovat sám o sobě a svém těle.
To vše se děje s plným souhlasem většiny vlád, vyjma některých afrických zemí, což ovšem není nijak rozhodující. Postačí souhlas 2/3 všech členských zemí WHO, což by v současné době neměl být problém.
WHO je vlastně specializovaná agentura v rámci OSN. Původně byla založena v roce 1948, údajně aby „podporovala mezinárodní spolupráci za účelem zlepšení veřejného zdraví“, ale nyní vidíme, že dlouhodobým cílem WHO ve skutečnosti je sloužit jako základ nebo centrum pro světovou vládu.
To je jasné, když se podíváte na navrhované změny stávajících Mezinárodních zdravotnických předpisů (MZP) a nové smlouvy o pandemii.
Vyhlášenou údajnou pandemii Covid – která je mimochodem dávno pryč – využívá WHO k uchvácení trvalé moci. Již v době vyhlášení tzv. „pandemie“ jsme mohli vidět, jak poslušné byly téměř všechny vlády při zavádění očividně bezdůvodných restrikcí. A to šlo tehdy jen o doporučení, žádná vláda nebyla podle dosavadních pravidel povinna poslechnout pokynů WHO. Nově je již tato povinnost stanovena.
„Doporučení“ WHO jsou právně závazná pro všechny členské státy a mají přednost před všemi národními a státními zákony, včetně ústavy.
Zde je stručný přehled některých nejnebezpečnějších a nejkřiklavějších změn MZP (mezinárodních zdravotních předpisů), které hodlají zavést, a co to bude znamenat pro každého z nás.
Vypuštění pojmů „respektování lidské důstojnosti, lidských práv a základních svobod“  – První zásada v čl. 3 původních MZP uvádí, že zdravotní předpisy jsou prováděny „při plném respektování lidské důstojnosti, lidských práv a základních svobod osob“ .
Navrhovaná změna tohoto článku vypouští „při plném respektování důstojnosti, lidských práv a základních svobod osoby“. Zdravotní předpisy by nyní měly být založeny pouze na „zásadách rovnosti, inkluzivity a soudržnosti“.
Co to znamená?  Musíte nosit roušku, udržovat si odstup, izolovat se, nechat si dát jakékoli injekce, či plnit jakákoli jiná nařízení, i když nejste nemocní nebo z nějakého důvodu nechcete žádnou z těchto věcí dělat.
Autonomie nad vaším tělem je zrušena.  Nebudete mít právo činit osobní zdravotní rozhodnutí. I když máte podezření, že byste na tento postup mohli zemřít, musíte se podřídit, protože jste povinni se podřídit jakémukoli nařízení, které má být vykonáváno údajně pro „kolektivní dobro.“
Na jednotlivci nebude záležet.  Lidská důstojnost se nebere v úvahu.  Neberou se v úvahu lidská práva ani koncept, že lidské bytosti mají základní svobody, které nesmí být porušovány.
Další změnou je, že opatření v oblasti veřejného zdraví již nesměřují k dosažení „přiměřené úrovně ochrany zdraví“. Namísto toho bude novým cílem dosažení „nejvyšší možné úrovně ochrany zdraví“, aniž by se brala v úvahu proporcionalita. Již nyní je jasné, že tato změna bude použita k ospravedlnění zrušení individuálních práv a svobod.
Diktátorské pravomoci budou svěřeny generálnímu řediteli WHO : Generální ředitel bude mít výhradní pravomoc vyhlásit počátek a konec mezinárodní zdravotní nouze (PHEI) a výhradní pravomoc diktovat reakce (včetně cestovních omezení, příkazů k nošení roušek, lockdownu, uzavření obchodů, užívání konkrétních léků a povinné vakcinace) a přidělení zdrojů pro tuto PHEI, včetně financování a toho, jaké léky vyrábět a používat.
Tyto předpisy mají přednost a jsou nadřazeny všem národním zákonům v členských státech, včetně ústavy.
Závazky podle pozměněného MZP jsou právně závazné a každá členská země, která se vzepře doporučením generálního ředitele, může být penalizována řadou mechanismů, včetně ekonomických sankcí a embarg. Všimněte si, že termín „doporučení“ je definován jako „právně závazný“, což znamená, že se jedná o diktát, nikoli návrh.
Zde je jedinou možností vystoupení z WHO, nicméně v současné době zřejmě nenajdete mnoho vlád, které by se k tak zásadnímu kroku byly ochotné odhodlat. Členové EU navíc musí být i členem WHO, takže zatímco jiným zemím stačí vyměnit vládu za takovou, která by byla ochotna odejít z WHO, tak v EU je nejprve nutný odchod z EU – teprve pak je možný i odchod z WHO!
Diktátorské pravomoci pro nevolené regionální ředitele WHO – Stejně tak jmenovaní (nevolení) regionální ředitelé budou mít pravomoc určovat, co je regionální zdravotní pohotovost (PHERC), přičemž jejich rozhodnutí budou mít přednost před všemi ostatními zákony a ústavními právy.
Zrušení práva na soukromí  – Jeden z pozměňovacích návrhů (strana 25) umožňuje zpřístupnění soukromých a osobních údajů, včetně genomických údajů (vaše DNA) , „když je to nezbytné pro posouzení a řízení rizika pro veřejné zdraví“.
Rozšíření cenzury – WHO posílí „kapacity pro boj proti dezinformacím“ na celosvětové úrovni. Jinými slovy, rozšíří se cenzura informací. WHO bude diktovat, co je „pravda“, a protože její rozhodnutí jsou právně závazná, země musí vynucovat dodržování.
Globální zavádění očkovacích průkazů a digitálních průkazů totožnosti – Změny MZP také dají WHO pravomoc nařídit používání „zdravotních průkazů“, tj. očkovacích průkazů. Očkovací průkaz bude zase fungovat jako váš digitální průkaz totožnosti spojený s každým aspektem vašeho života, včetně vašich bankovních účtů a sociálního kreditu. Tedy nepůjde jen o cestování, bez platného očkování vám může být zablokován i váš účet.
Stručně řečeno, je zaveden systém sledování a nátlaku. S kupina G20 také nedávno prohlásila, že digitální očkovací průkazy standardizované WHO budou v budoucnu součástí mezinárodní prevence a kontroly pandemie.
Od svého založení v roce 1948 byla WHO infiltrována průmyslem. Od tabákového přes nukleární až po farmaceutika, průmysl diktoval a nadále diktuje globální agendu WHO, přičemž upřednostňuje zisk a moc před veřejným zdravím. 
V dubnu 2020 tehdejší prezident Donald Trump pozastavil americké financování WHO, ale poté přesměroval americké financování WHO na GAVI, vakcinační organizaci kontrolovanou Gatesem, která pravděpodobně pouze přeposlala finanční prostředky WHO. Po nástupu do úřadu prezident Joe Biden obnovil americké financování WHO.
Nadace Billa a Melindy Gatesových byla stále hlavním poskytovatelem finančních prostředků WHO před Trumpovým stažením finančních prostředků, protože Gates přispívá prostřednictvím mnoha kanálů, včetně Nadace Billa a Melindy Gatesových, Vaccine Alliance GAVI, Strategic Advisory Group of Experts (SAGE), UNICEF a Rotary. 
Bill Gates je tak de facto vlastníkem WHO a po schválení pandemické smlouvy se stane i vlastníkem vašeho těla.
Gates přispívá tak velkým dílem – v současné době asi 1 miliardou dolarů z bienálního rozpočtu WHO – že v roce 2017 Politico napsalo velmi kritický článek o jeho nepatřičném finančním vlivu na práci WHO, který měl za následek výdaje organizace:
…neúměrný podíl svého financování na projekty s měřitelnými výsledky, které Gates upřednostňuje… Někteří zastánci zdravotní péče se obávají, že jelikož její peníze pocházejí z investic do velkých korporací, mohla by Gatesova nadace sloužit jako trojský kůň pro ochranu firemních zájmů podkopávání role WHO při stanovování standardů a formování zdravotní politiky.
Jak poznamenává Robert F. Kennedy Jr. ve své knize Vax-Unvax, celková výše finančních příspěvků jeho nadace učinila z Billa Gatese neoficiálního – pokud nebyl zvolen – vůdce WHO. A v této roli je Gates schopen zajistit, aby rozhodnutí, která WHO učiní, byla v konečném důsledku přínosem pro jeho vlastní zájmy a zájmy jeho velkých farmaceutických partnerů.
V říjnu 2022 WHO oznámila novou iniciativu nazvanou Společný akční plán jednoho zdraví. Plán byl vytvořen čtyřpartitou, složenou z následujících členů:
SZO
Organizace spojených národů pro výživu a zemědělství (FAO)
Program OSN pro životní prostředí (UNEP)
Světová organizace pro zdraví zvířat (WOAH)
 
Kromě změn v MZP tato iniciativa také rozšíří pravomoci WHO.  Společný akční plán One Health sjednocuje několik globalistických organizací a synchronizuje jejich plány a zároveň sdružuje jejich zdroje a moc k vytvoření centralizované globální supervelmoci.
Decentralizovaná zdravotní péče a plánování pandemie mají smysl, protože jak medicína, tak státní správa fungují nejspolehlivěji, když jsou individualizované a lokálně zaměřené. V současnosti se však realizuje opačná globální agenda.
Zatímco Pandemická smlouva a dodatky MZP rozšiřují a centralizují moc nad lidským zdravím ve WHO, společný plán One Health rozšiřuje pravomoc WHO také na řešení „kritických zdravotních hrozeb“ pro zvířata, rostliny a životní prostředí.
Když to přidáte k plánovanému zrušení lidských práv, uvidíte, jak lze společný zdravotní plán využít k prosazení mimo jiné klimatických omezení nebo omezení cestování na ochranu volně žijících živočichů nebo životního prostředí.  Více o tomto plánu si můžete přečíst zde.
Dne 13. prosince 2022 WHO oznámila, že Sir Jeremy Farrar, vedoucí Wellcome Trust, byl jmenován novým hlavním vědcem WHO. Oznámení přišlo jen pár dní poté, co vyšlo najevo, že Dr. Anthony Fauci a Farrar se dohodli na potlačení diskuze o skutečném původu SARS-CoV-2.
V článku pro I News komentátor Ian Birrell varuje, že když je Farrar hlavním vědcem WHO, naše šance, že se někdy dozvíme pravdu o původu SARS-CoV-2, jsou mizivě malé.
Ve stejnou dobu, kdy WHO pracuje na jeho převzetí, Gates a další spojenci Velkého resetu plánují další pandemii, aby zajistili předání moci. Jak si možná vzpomínáte, Event 201 bylo pandemické  cvičení, které přesně předpovídalo, co se stane během skutečné pandemie COVID, která začala o tři měsíce později.
Nedávno Gates, Johns Hopkins a WHO společně uspořádali další cvičení nazvané Catastrophic Contagion, které se zaměřilo na nový patogen s názvem Serious Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome 2025 (SEERS-25), který převážně zabíjí děti. 
Díky tomu již můžeme předvídat, o čem tato další pandemie bude. Příběh COVID byl, že musíme dodržovat iracionální zdravotní nařízení, abychom nezabili babičku. Další kolo bude pravděpodobně zahrnovat očkování dětí novými genovými injekcemi, které jsou již jistě připraveny.
Samozřejmě, že až bude vyhlášena další pandemie, MZP budou pozměněny tak, aby lidská práva, svobody a soukromí nebyly brány v úvahu, a bude podepsána pandemická smlouva WHO, která dává WHO absolutní pravomoc kontrolovat vyhlášení pandemie a celosvětové reakce na ni.
WHO pak může prostřednictvím svých pandemických sil zahájit další fáze Velkého resetu a Čtvrté průmyslové revoluce, což jsou nová označení pro technokracii a „Nový světový řád“ spojený s transhumanistickým (dříve známým jako eugenické) hnutím. 
Technokracie je ekonomický systém alokace zdrojů, který se točí kolem technologie – zejména umělé inteligence, digitálního dohledu a sběru velkých dat – a digitalizace průmyslu.
To zase umožňuje automatizaci sociálního inženýrství a sociální nadvlády, což eliminuje potřebu demokraticky zvoleného vedení. Zatímco skutečným plánem je vyvolat technologicky řízenou dystopii bez demokratického dohledu, mluví o tomto plánu jako o způsobu, jak nás smířit s přírodou a zachránit planetu (tj. Zelená agenda a Agenda 2030).
Tento plán je také známý jako Agenda pro 21. století nebo jednoduše Agenda 21 .
Tento plán ke globální totalitě schválilo 179 zemí, včetně USA, na Konferenci o udržitelném rozvoji v roce 1992 a během posledních tří let jsme viděli různé aspekty této agendy vyladěné pod rouškou biologické bezpečnosti a ochranou před COVID-19.
Agenda 21 je založena na ideologii „komunitarismu“, která říká, že „práva jednotlivce by měla být podřízena právům komunity“. Komunitu však v očích globalistů tvoří neziskovky, korporace a vlády, které by měly diktovat, co se má dít. Lidé ve skutečnosti nejsou součástí jakéhokoli rozhodovacího procesu.
Komunitární filozofie Agendy 21 a novely MZP, která ruší lidská práva a svobody, do sebe tedy zapadají jako dva kousky skládačky. Pravomoci WHO v oblasti biologické bezpečnosti pak mohou být použity k vydláždění cesty pro naplnění Agendy 21.
Umíte-li dobře anglicky, tak více o důsledcích nové pandemické smlouvy najdete i ve videu níže:

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Globální převzetí Billem Gatesem, který plně ovládá WHO, je oficiální se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden