Německo: Somálec na ulici bodl ženu do krku
RSS

Německo: Somálec na ulici bodl ženu do krku

Jestliže se hovoří o bodnutí do krku, je tím většinou myšlen pokus o podřezání – typický pro džihádisty. V tomto případě se mohlo jednat i o pokus o vraždu ze cti, i když vztah mezi napadenou Němkou a Somálcem je nejasný, je možné, že mezi výrazně starší ženou a mladým černochem byl hlubší vztah.
Pokud se pak žena rozhodla se Somálcem rozejít, byla by reakce docela očekávaná. V Somálsku platí právo šaría, navíc je již prokázáno, že mnozí ze Somálců, kteří se nachází v Evropě, byli součástí al Šabábu, islámské bojůvky, která zemi víceméně vládne.
To se zjistilo například u džihádisty, který vloni zavraždil tři ženy při útoku ve Würzburgu. Terorista byl záhy seznán psychicky nemocným. Dopadne to podobně i v případě tohoto jeho krajana?
Ke krvavému násilnému činu došlo v okrese Uhlenhorst.
Při útoku nožem byla v sobotu ráno vážně zraněna 41letá žena. Podezřelým je 25letý muž ze Somálska. Údajně bodl ženu do krku kolem 8:40 na Winterhuder Weg (viz titulek).
Podle prvotních zjištění se pachatel a oběť zřejmě znali. Vztah mezi nimi je stále nejasný. Po zločinu muž uprchl. Krátce nato byl však zatčen policií poblíž místa činu.
Vražedná zbraň byla také zabavena. Oddělení vražd zahájilo vyšetřování.
Záchranáři  ošetřili ženu na místě činu. Musela být převezena do nemocnice sanitkou, je vážně zraněná.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden