Rusko: „Pokud Seymour Hersh lže o sabotáži Nord Streamu, proč ho Biden nezažaluje?“
RSS

Rusko: „Pokud Seymour Hersh lže o sabotáži Nord Streamu, proč ho Biden nezažaluje?“

Vyjádření Hershe k útoku na Nord Stream vyvolalo nejprve útoky mainstreamu a posléze zaryté mlčení. V USA se snažili odvést pozornost k údajným UFO – ve skutečnosti zcela neškodným balónům – jen aby bylo jiné téma a aby masy zapomněly na výbušnou informaci, kterou by skutečně seriózní média řádně proprala.
Jenže mainstream je zde jen pro účely propagandy a hlasy mimo něj jsou potlačovány. Na informaci jednoho z nejlepších světových novinářů se má zapomenout a do popředí je třeba dostat zástupné problémy.
Právě tato snaha o potlačení tak zásadní informace jen potvrzuje, že má Bidenova administrativa, ale i evropští lokajové, máslo na hlavě. Hershe navíc za jeho článek nežalovali, čehož si všimli i v Rusku…
Americká vláda by zažalovala investigativního reportéra Seymoura Hershe za pomluvu, pokud by to nemělo nic společného se sabotáží na plynovodech Nord Stream,  řekl agentuře TASS  ruský zástupce pro ochranu životního prostředí Sergej Ivanov.
„Vyšetřování Hershe, slavného novináře,  je široce publikováno a komentováno. … Znám západní mentalitu a západní pravidla docela dobře. Kdyby se na tom Američané nepodíleli, už dávno by Hershe zažalovali za urážku na cti a požadovali by finanční odškodnění ve výši stovek milionů dolarů. Případy pomluvy jsou v Americe obvykle takové,“ řekl Ivanov. „Ale nežalovali ho. To znamená, že chápou, že nevyhrají.“
„Postoj USA a jejich spojenců ukazuje, že Západu nelze věřit,“ řekl Ivanov. „Prostě se chovají, jako by se nic nestalo, že nedošlo k výbuchům a oni ani Norové s tím nemají nic společného. To jen ukazuje, že nemůžete věřit ani slovům, ani písemným závazkům ze strany Západu,“ řekl Ivanov.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 4.7 ] Článek Rusko: „Pokud Seymour Hersh lže o sabotáži Nord Streamu, proč ho Biden nezažaluje?“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden