Evropský parlament odmítá uznat, že integrita orgánů EU může být podkopána tím, že EK financuje organizace šířící islámskou propagandu
RSS

Evropský parlament odmítá uznat, že integrita orgánů EU může být podkopána tím, že EK financuje organizace šířící islámskou propagandu

Nakonec se samozřejmě jako vždy dozvíte, kdo jak hlasoval…
Již dlouhodobě zde upozorňuji na fakt, že EU velmi štědře sponzoruje různé islámské organizace, včetně těch, které nepokrytě přiznávají, že jejich cílem je vytvořit z Evropy islámský chalífát pod právem šaría.
Zajímavé je, že téměř všechny tyto organizace jsou nějak napojeny na Muslimské bratrstvo a na země, které již dlouhodobě pracují na islamizaci Evropy (Katar, Saúdská Arábie, Turecko).
Vzhledem k tomu, že tato podpora islámským radikálům ze strany EU trvá již dlouhodobě, nijak mne neudivilo odhalení korupce ze strany Kataru a Maroka.
Nicméně právě fakt, že EU nadále pokračuje v podpoře radikálních muslimů a tlačí na celoevropské zavedení zákonů, které by přísně trestaly islamofobii (zákony o rouhání), jen potvrzuje, že ti europoslanci, kteří byli z korupce obviněni, jsou jen špičkou ledovce.
Navíc se zdá, že je do korupce zapojena i Evropská komise, která zatím smetla ze stolu všechny námitky proti financování islámských radikálů, kteří mají za cíl zavedení práva šaría i výtky proti nepřijatelnému protěžování islámu.
Tyto výtky dlouhodobě přicházejí na Evropskou komisi zejména ze strany francouzských europoslanců z RN (strana Marine le Pen), kteří neustále na tuto podvratnou činnost EU upozorňují.
Francouzští europoslanci požadovali jak ukončení financování těchto organizací, zpravidla napojených na Muslimské bratrstvo, tak ukončení islámské propagandy s tím, že evropští daňoví poplatníci si vlastně sami financují ty, kdo mají zájem zavést v Evropě právo šaría.
Zároveň upozornili na fakt, že právě nekončící islámská propaganda ze strany EK poukazuje na to, že islámské země zřejmě korumpují nejen europoslance, ale také eurokomisaře, což by se mělo prošetřit.
Francouzští europoslanci proto podali  pozměňovací návrh, který by zakázal islámskou propagandu a zároveň zacílil na další prošetření korupce ze strany islámských zemí i organizací v rámci usnesení, které již reagovalo na zatím odhalenou korupci.
Hlasování však záhy ukázalo, že drtivá většina europoslanců chce, aby byla z vašich peněz i nadále financována islámská propaganda i organizace, které plánují vytvořit z celé EU islámský chalífát.
Návrh francouzských europoslanců byl totiž drtivou většinou hlasů zamítnut.
A jak kdo hlasoval za ČR? Také většině našich europoslanců islámská propaganda očividně nevadí, protože v převážné většině pozměňovací návrh zamítli…
Pro tento návrh hlasovali: Blaško (zvolen za SPD), David (SPD)
Proti návrhu hlasovali: Niedermayer (TOP09/STAN), Polčák (TOP09/STAN), Dlabajová (ANO), Hlaváček (ANO), Knotek (ANO), Kovařík (ANO), Gregorová (Piráti), Peksa (Piráti), Kolaja (Piráti)
Zdrželi se: Tošenovský (ODS), Vondra (ODS), Zahradil (ODS), Vrecionová (ODS), Konečná (KSČM)
A jak hlasovali Slováci?
Pro návrh: Uhrík
Proti návrhu: Lexmann, Štefanec, Bilčík, Wiezik, Ďuriš Nicholsonová, Hojsík
Zdrželi se: Jurzyca, Radačovský
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Evropský parlament odmítá uznat, že integrita orgánů EU může být podkopána tím, že EK financuje organizace šířící islámskou propagandu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden