Mnichov: Více než 20 tisíc lidí demonstrovalo v neděli proti válce (videa)
RSS

Mnichov: Více než 20 tisíc lidí demonstrovalo v neděli proti válce (videa)

Včera proběhlo více demonstrací po celém světě. Tyto protesty reagovaly na nekončící válečné štváčství vlád. Demonstrace proběhly mimo jiné i v Německu, kde v Mnichově protestovalo na hlavní demonstraci více než 20 tisíc lidí.
Další demonstrace za mír s účasti asi 1000 lidí byla opodál a dalších 1000 lidí pak přišlo na „protidemonstraci“ – demonstrovali za další dodávání zbraní a prodlužování a eskalaci války.
Nepoměr protestujících jasně ukázal, že v Německu více lidí podporuje ukončení válečného štváčství než další pokračování zabíjení. To ostatně ukazuje i několik průzkumů z poslední doby.
Zatímco Volodomyr Zelenskyj, Annalena Baerbocková a Kamala Harrisová diskutovali na Mnichovské bezpečnostní konferenci v Bayerischer Hof o další eskalaci války, přičemž Zelenskij požádal o zaslání zakázané kazetové munice, tisíce lidí pokojně demonstrovaly na Königsplatz za mír.
Protest pod heslem „ Make Peace “ organizovali odpůrci covidového lockdownu pod názvem „ Mnichov povstává!“  a byl otevřen všem politickým příslušnostem. Mezi řečníky byli levicový poslanec Dieter Dehm a novinář Jürgen Todenhöfer, bývalý člen křesťanských demokratů Merkelové.

Organizátoři  Munich Stand Up ! a  Make Peace! potvrdili účast 20 000 až 25 000 účastníků.
 



 
Na Stachusu demonstrovalo dalších asi 1300 levičáků mírových aktivistů, kteří nechtěli projevit solidaritu s velkou demonstrací v Mnichově (zřejmě se jim nelíbilo, že ji organizují odpůrci covidismu):

Třetí mnichovská demonstrace již nebyla za mír, ale za další vyzbrojování Ukrajiny.  I přes mnohem větší propagaci se na ní sešlo jen asi 1000 lidí (otázka je, kolik z nich byli Ukrajinci). Demonstrace, která měla podpořit Zelenského režim, se odehrála ve Feldherrnhalle, místě Hitlerova puče v roce 1923:

 
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Mnichov: Více než 20 tisíc lidí demonstrovalo v neděli proti válce (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden