Německo: Přilepení klimatičtí extremisté blokují silnici, odmítají pustit i ženu, která spěchá do nemocnice (video)
RSS

Německo: Přilepení klimatičtí extremisté blokují silnici, odmítají pustit i ženu, která spěchá do nemocnice (video)

S klimatickými extremisty je stále větší problém, čemuž přispívá zejména přízeň politického establishmentu i korporátních médií. Jak nedávno proklamovala nejen Greta, ale i některé ekoteroristické skupiny, tak v budoucnu hodlají ještě přitvrdit a neváhají ani překračovat zákon.
Klimatičtí extremisté velmi dobře ví, že jim to projde, protože systém je na jejich straně. Nedávno jste si zde mohli přečíst o dvou případech, kdy právě kvůli blokádě silnice došlo k úmrtím. K jednomu případu, kdy kvůli klimatickým šílencům zemřely dvě ženy, došlo ve Velké Británii a ke druhému, kdy v důsledku blokády silnice zemřela žena po nehodě, došlo v Německu .
I tentokrát šlo pravděpodobně o zdraví či život, což ovšem klimatické šílence nikterak nezajímalo.
Jsou to šílené scény: Motoristka prosí klimatické extremisty, kteří se přilepili k silnici před ní a blokují ji, aby ji nechali projet: naléhavě potřebuje jet do nemocnice. Žena je zoufalá. Mladí klimatičtí šílenci nejprve hovoří o „záchranné dráze.“ Pak tam sedí zkamenělí, bez emocí, bez empatie. Jako externě řízené stroje. Policie také nic nedělá:

Večerní provoz byl opět blokován klimatickými lepidly. Na dvouproudé silnici už vznikla dopravní zácpa – motoristé se dál nedostali. Zoufalá žena běžela k ekoteroristům. Se slzami v očích a slyšitelným zoufalstvím se obrací ke klimatickému lepidlu a říká: „Musím se přes vás dostat. Vypadněte odtamtud! Jaký to má smysl?'“
Klimatická lepidla však zůstávají neúprosná. Zoufalá žena později na Twitteru napsala, že musela naléhavě odvézt svou matku, která seděla v autě, do nemocnice. To nebylo možné kvůli extremistům, kteří jsou stále trivializováni většinou politiků a médií nazývaní „klimatickými aktivisty.“
Dokonce ani policisté na místě, na které se zoufalá žena obrací, zřejmě ani nepomyslí na to, že by jí pomohli a něco udělali, třeba jí zajistili průjezd.
Několik mužů vzrušeně mluví s klimatickými lepidly a snaží se je přimět, aby ženu pustili do nemocnice. Reakce klimatických lepidel: chlad, necitlivost a mlčení. „To je opravdu nechutné,“ říká jeden z očitých svědků. Jeden jim řekne: „Přál bych si, abyste příštích pár dní nemohli spát.“
Reakce na Twitteru jsou jasné. „Fascinující, co dělá indoktrinace sektou,“ píše uživatel.
Ve skutečnosti je na chladu extremistů něco hluboce děsivého a připomíná to temné časy: ideologie má jasně přednost před lidskostí. Historie nám ukazuje, kam to může vést. A mrazivé je, že i tehdy tato „masová hypnóza“ byla patrná právě v Německu.
O to děsivější jsou často zcela otevřené sympatie ke klimatickým extremistům z velké části politiky, médií a soudnictví. Nelibost na Twitteru vyvolalo i chování policie. „A směšná německá policie se dívá, neuvěřitelné…“, psal jeden uživatel. Další se ptá: „Proč tyto lidi policie neodklidí?“
Otázka, která je velmi oprávněná. V Německu v roce 2023 pod vládou tzv. „semaforu“ má však – bohužel – pouze rétorický charakter.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Přilepení klimatičtí extremisté blokují silnici, odmítají pustit i ženu, která spěchá do nemocnice (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden