Poté, co Španělsko protlačuje legalizaci bestiality, říká polský ministr spravedlnosti, že ‚levičáctví je morem 21. století‘
RSS

Poté, co Španělsko protlačuje legalizaci bestiality, říká polský ministr spravedlnosti, že ‚levičáctví je morem 21. století‘

Španělský parlament dovolil už 12letým dětem, aby si na požádání změnily pohlaví, a další zákon, bude-li schválen, legalizuje zoofilii.
Náhledový obrázek: Polský ministr spravedlnosti Zbigniew Ziobro. (Source: gov.pl)
Polský ministr spravedlnosti Zbigniew Ziobro označil levičáctví za „mor 21. století,“ když mluvil o nedávných zákonech přijatých španělským parlamentem, které dovolují změnu pohlaví na požádání a legalizují bestialitu.
„Levičáctví je morem 21. století.  Španiholci dovolili dětem měnit si pohlaví na požádání. A teď už legalizují bestialitu spolu s tím, že lidé používající pasti na krysy mohou jít do vězení. A ten levičácký virus se přenesl i sem do Varšavy a nakazil Trzaskowského (starostu Varšavy), který se už pokouší zakázat konzumaci masa,“ vystavil polský ministr spravedlnosti na Twitter.
Minulý čtvrtek schválil španělský parlament zákon dovolující lidem nad 16, aby měnili své právně uznané pohlaví bez lékařského hodnocení. Ti ve věku 12 až 13 potřebují schválení soudem a lidé ve věku 14 a 15 let potřebují svolení rodičů. Obě komory parlamentu tento zákon připravený ministerstvem rovných práv schválily.
Dolní komora parlamentu Poslanecká sněmovna také schválila zákon o blahobytu zvířat, který zakazuje zabíjení myší a hadů vniknuvších do domácností stejně jako používání jedu na krysy pod trestem až dvou let vězení.
Až dosud španělská legislativa obsahovala absolutní zákaz zoofilie týkající se chovaných, domácích nebo hospodářských zvířat. Teď se španělský parlament rozhodl tento zákaz zrušit, čímž umožňuje mít sexuální styk se všemi obratlovci kromě případů, kdy je zvíře zraněno.
Tento konkrétní španělský zákon teď obsahuje ustanovení stanovující, že „sexuální styk se zvířetem je nelegální, pokud řečený čin způsobí zranění vyžadující k obnově zdraví takového obratlovce veterinární ošetření.“
Než tento zákon nabude platnosti, musí jej schválit horní komora – Senát. Někteří konzervativci proto doufají, že senátoři tento zákon napraví a ponechají bestialitu mimo zákon. To však není pravděpodobné, jelikož většinu křesel kontroluje levicová koalice.
Polský ministr spravedlnosti Zbigniew Ziobro se ve svém tweetu též zmiňoval o zprávě o spotřebě od organizace měst C40 pracující proti klimatické změně. Součástí této iniciativy jsou města z celého světa včetně Varšavy.
Někteří konzervativní politici v posledních dnech obvinili starostu města Varšava Rafala Trzaskowského z podpory návrhů z této zprávy na omezení konzumace takových produktů jako masné a mléčné výrobky.
February 20, 2023
editor:  GRZEGORZ ADAMCZYK
author:  SALON24.PL/TWITTER
via:  SALON24.PL

EU je tvrdě odhodlaná zničit Polsko ve snaze svrhnout konzervativní vládu

Evropská unie zahajuje proces proti Polsku za porušení ‚nadřazenosti‘ práva EU
Zdroj: https://rmx.news/poland/after-spain-pushes-to-legalize-bestiality-polish-justice-minister-says-leftism-is-a-plague-of-the-21st-century/


Nejčtenější za týden