Další dobrý přítel Clintonových byl včera nalezen zastřelený, údajně spáchal sebevraždu
RSS

Další dobrý přítel Clintonových byl včera nalezen zastřelený, údajně spáchal sebevraždu

Včera jste si zde mohli přečíst o případu jiného před časem zemřelého člověka, který byl blízký Clintonovým, přičemž – po poměrně dlouhém vyšetřování – byla před pár dny jeho podivná smrt kvalifikována jako sebevražda.
K uvedené smrti došlo již před delší dobou, nicméně verdikt, který již definitivně potvrdil sebevraždu, byl vynesen až nyní. A to přesto, že dotyčný se měl údajně sám přivázat za krk a hlavu ke stromu a pak zastřelit zbraní, která dosud nebyla nalezena.
Tyto rozpory nikoho nezajímaly, verdikt „sebevražda“ byl zřejmě jasný již v den nálezu, celé zdlouhavé vyšetřování pak byla pravděpodobně jen fraška, která měla masy přesvědčit o tom, že se lze přivázat kabelem ke stromu a pak zastřelit, aniž by kdy byla nalezena zbraň.
Další blízký Clintonových byl nalezen mrtvý včera. Nyní byl verdikt „sebevražda“ vynesen prakticky okamžitě…
Miliardář a investor Thomas H. Lee, 78, byl nalezen mrtev na střelné zranění, které si údajně způsobil sám, ve své elegantní kanceláři v New Yorku ve čtvrtek ráno.
„Rodina je Tomovou smrtí nesmírně zarmoucena. Zatímco svět ho znal jako jednoho z průkopníků v oblasti soukromého kapitálu a úspěšného podnikatele, znali jsme ho jako oddaného manžela, otce, dědečka, sourozence, přítele a filantropa, který vždy kladl potřeby ostatních před své vlastní,“ uvedl v prohlášení rodinný přítel a mluvčí rodiny Lee Michael Sitrick.
„Naše srdce jsou zlomená. Žádáme, aby bylo respektováno naše soukromí a aby nám bylo dovoleno truchlit.“
„Lee byl dobrým přítelem Billa a Hillary Clintonových a v červnu 2008, po neúspěšné prezidentské kandidatuře Hillary, pár údajně zůstal v jeho domě v East Hamptonu,“  uvedl  Daily Mail.
Jde tak o další z mnoha poněkud podivných úmrtí lidí, kteří byli jakkoli blízcí Clintonovým. Za posledních asi 20 let zemřelo z důvodu nehody či sebevraždy mnoho lidí, kteří byli na rodinu jakkoli napojeni.
V posledních letech pak záhadně umírali všichni, kdo měli napojení jak na Clintona, tak na Epsteina, který sám zemřel poněkud podivným způsobem těsně předtím, než měl začít soudní proces ohledně pedofilní sítě kolem jeho osoby…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Další dobrý přítel Clintonových byl včera nalezen zastřelený, údajně spáchal sebevraždu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden