Florida: Video ukazuje hrůzné okamžiky předtím, než byla žena zatažena aligátorem do řeky a zabita
RSS

Florida: Video ukazuje hrůzné okamžiky předtím, než byla žena zatažena aligátorem do řeky a zabita

Nově zveřejněné video ukazuje děsivé okamžiky těsně předtím, než byla 85letá žena ulovena  a zabita aligátorem na Floridě.
V pondělí Gloria Serge venčila svého malého psa Troopera u jezera v komunitě důchodců Spanish Lakes Fairways ve Fort Pierce na Floridě, když velký aligátor doplaval ke břehu a vrhl se na ženu a jejího psa.
Sergeová se pokusila odtáhnout svého psa od čelistí aligátora, ale ten ženu i se psem popadl a odtáhl do jezera.
Tato tragická událost byla zachycena kamerou pro divokou zvěř, která je trvale umístěna na pozemku.
Na videozáznamu je vidět sousedka oběti, 76letá Carole Thomasová, jak běží k jezeru a snaží se zachránit ženu, zatímco volá 911.
„V jezeře je žena! Aligátor ji dostal!“ řekla zoufalá sousedka operátorce 911, když se snažila podat Sergeové tyč, které by se mohla chytit.
Bohužel, záchranná akce byla bezvýsledná a Thomasová křičela do telefonu: „Myslím, že je pryč, ó můj bože.“

„Neexistuje způsob, jak bych se k ní mohla dostat dřív,“ řekla Thomasová po činu. „Pro její rodinu je to hrozné. Je to prostě hrozné, hrozné. A její přátelé, včera jsem mluvila s několika jejími přáteli, kteří jsou zdrcení.“
Tělo 85leté ženy bylo později vyzvednuto z jezera, stejně jako aligátor, kterého místní obyvatelé nazývali „Henry“.
Po útoku byl dopaden a utracen.





Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Florida: Video ukazuje hrůzné okamžiky předtím, než byla žena zatažena aligátorem do řeky a zabita se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden