Švédsko: Ahmed brutálně znásilnil dvě ženy, soudce ho odmítl deportovat, protože je „dobře integrován“
RSS

Švédsko: Ahmed brutálně znásilnil dvě ženy, soudce ho odmítl deportovat, protože je „dobře integrován“

Zdá se, že ve Švédsku je již za integrovaného považován každý, kdo pečlivě dodržuje nařízení či doporučení z koránu, který přímo nabádá ke znásilňování nemuslimských žen. Jak jinak si vysvětlit názor soudce, kterému se zdá zločinný muslimský násilník plně integrovaný se švédskou společností?
S její nemalou částí ovšem integrovaný zcela jistě je…
Odvolací soud se nyní rozhodl odsoudit 23letého Ahmeda ze Sýrie k deportaci poté, co znásilnil dvě různé ženy a nazval je „děvkami.“ Dva porotci však s deportací zásadně nesouhlasí, což ještě může verdikt změnit.
Jedním z těch, kteří by chtěli nechat Ahmeda ve Švédsku, byla porotkyně a regionální politička Kristina Ramsälv Waldenström ze Zelených. „Tato osoba se dobře integrovala,“ řekla politička.
Ahmed unikl deportaci, když ho okresní soud v Göteborgu již v prosinci odsoudil za znásilnění dvou různých žen.
První znásilnění, za které byl 23letý muž odsouzen, se odehrálo v červnu 2022 na lesní stezce v Kullaviku v obci Kungsbacka. Žena tvrdí, že během znásilnění ji Ahmed opakovaně škrtil a silně tahal za vlasy.
Další znásilnění bylo spácháno 2. října 2022 na jiné ženě v Gothia Towers v Göteborgu. Syřan byl velmi násilný a údajně ženu znásilnil mimo jiné i kartáčkem na zuby.
Obě ženy řekly, že byly pachatelem během znásilňování opakovaně označovány jako „děvky“. Říkal jim: „Řekni, že jsi moje malá děvka,“ „kurva, dělej svou práci“ a podobně.
Nyní se případem zabýval odvolací soud, který zvýšil trest pro Ahmeda na pět let vězení. Odvolací soud chtěl také 23letého muže odsoudit k vyhoštění bez časového omezení.
Dva politicky jmenovaní porotci však s navrženým vyhoštěním nesouhlasili, neboť se domnívali, že násilníkovi by mělo být po odpykání trestu umožněno zůstat ve Švédsku.
Jednou z nich byla Kristina Ramsälv Waldenström (V), která je poslankyní regionální rady v regionu Västra Götaland. Její námitka byla:
„Ahmed strávil v zemi dlouhou dobu a naučil se švédsky. Ve švédské společnosti se také etabloval díky výdělečné činnosti. Není přiměřené, aby byl deportován. Žádost o vyhoštění je tedy třeba zamítnout.“
Pro Kungsbackaposten rozvádí své zdůvodnění:
„Tento člověk se integroval, dokonale znal jazyk, měl práci a má zde svou nejbližší rodinu. Takže můj celkový odhad je, že není rozumné ho vyhostit…“
Druhý porotce zamítl deportaci se zdůvodněním, že v zemi původu by násilníkovi hrozilo povolání do armády…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švédsko: Ahmed brutálně znásilnil dvě ženy, soudce ho odmítl deportovat, protože je „dobře integrován“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden