Politici páchajú trestné činy ohrozovania mieru a nikto nepodáva trestné oznámenia
RSS

Politici páchajú trestné činy ohrozovania mieru a nikto nepodáva trestné oznámenia

Na tento fakt upozornil na svojom FB profile Radoslav Čičala:

Politici opozície aj vlády buď nechápu, ale skôr hrajú jedno veľké divadlo. Možno už majú nakúpené lístky do zahraničia. Tak ako Ukrajinski oligarchovia si rozširujú biznis a cestujú po celom svete bez problémov (z neznámeho dôvodu nebojujú v armáde), tak to budú robiť aj naši vojnovi štváči a oligarchia.

Krásne sú tieto charaktery ako Galko, Naď, Čaputová, Heger a iní opísaní v knihe Milo Urba – Živý bič.



Budem podávať trestné oznámenie za ohrozenie mieru a podporu vojny a narušovania mieru, čo je trestný čin. Nechápem, prečo to neurobili politici (kde je množstvo právnikov) zo SMER-SD. Hrajú len jedno veľké divadlo. I keď chápem, ale to dav nechce počuť. SMER-SD pod vedením Fica toto dávno pripravoval, presuny techniky, rôzne zmluvy, reverzné toky plynu, protiruské sankcie. SMER-SD a iná fiktívna opozícia má jediný cieľ a to je zamestnať vašu myseľ, nahnevať vás..aby ste sa nespojili a nepodávali takéto trestné oznámenia, resp. osobne neriešili politikov a iných zločincov.


Nezabúdajme, že Naďov otec zakladal SMER-SD, Naď mladší bol členom SMER-SD, jeho mimovládka Globsec bola financovaná za vlády SMER-SD a jeho rodina mala lukratívne miesta po celom svete. SMER-SD je proti Naďovi len naoko…v úzadí hrajú jednu hru. Výsledkom ktorej bude ožobračenie Slovákov.


Vysielanie vojakov, zbráni, rozkrádanie štátu – darovaním zbraní sú závažné trestné činy. Právnici ako Fico, Kaliňak, Harabin budú len rozprávať a nekonať. To je cieľ, potlačiť aktivitu iných táranim.


zdroje:
https://www.lewik.org/term/1398/ohrozenie-mieru-trestny-zakon/
https://www.facebook.com/groups/308291614686489/posts/583154327200215


Nejčtenější za týden