Herec Woody Harrelson dokonale shrnuje covidový podvod (video)
RSS

Herec Woody Harrelson dokonale shrnuje covidový podvod (video)

Většina herců jak v Hollywoodu, tak v řadách naší umělecké angažované prorežimní úderky, po všech směrech plně podporuje systém. Mezi onou jakémukoli režimu vždy poplatnou většinou pak o to víc vynikají výjimeční jedinci, kteří dokáží jít proti proudu.
Zatímco většina hollywoodských herců a zpěváků nabádala lidi, aby si šli pro další a další dávky genových injekcí, přičemž někteří se dokonce sami pustili do propagandy, malá hrstka odpůrců šla proti proudu.
K nim patří i Woody Harrelson, který se nyní, kdy je již covidismus i v USA na pozadí zájmu, pustil do těch, kdo udělali z lidí „vězně“, pokud se nepodvolili a nenechali si aplikovat injekce, na nichž si korporace řádně namazaly kapsy…
Herec Woody Harrelson se během svého monologu v pořadu Saturday Night Live zmínil o plandemii covidu a spolupráci farmaceutického průmyslu a vlády při prosazování takzvaných vakcín.
Mluvil o filmovém ději: Největší drogové kartely nutí lidi, aby zůstali uzavřeni doma, pokud si nevezmou jejich drogy a nebudou je brát opakovaně.


„Film vypadá takto: největší drogové kartely na světě spojí své síly a koupí si všechna média a všechny politiky a zamknou všechny lidi na světě v jejich domovech. A lidé budou moci vycházet ven jen tehdy, když budou brát drogy kartelu a budou je brát i nadále,“ vysvětlil herec.
Harrelson, který moderoval Saturday Night Live již popáté, byl poté napaden médii, která ho obvinila, že je „antivaxxer a konspirační teoretik“.
Podporu mu poskytl šéf Twitteru Elon Musk, který napsal: „Dobrá práce.“
Předtím herec pracoval s Martinem  Sheenem na filmu o 9/11 . Harrelson v něm vyvrací oficiální verzi útoků, které on ani další spolutvůrci  nevěří.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek Herec Woody Harrelson dokonale shrnuje covidový podvod (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden