Nová studie o covid „vakcínách“ je venku a výsledky jsou přímo šokující (video)
RSS

Nová studie o covid „vakcínách“ je venku a výsledky jsou přímo šokující (video)

V poslední době se objevuje jedna studie za druhou, jejichž závěry jasně potvrzují, že genové injekce, které byly lidem prezentovány jako „covid vakcíny,“ mají bezpočet vedlejších účinků.
Nadměrná úmrtnost, která se nyní projevuje ve většině evropských zemí, pak napovídá, že zde skutečně něco není v pořádku. Zkorumpovaný mainstream o tom zatím většinou mlčí, i když například v Německu se již první nesmělé vlaštovky ozývají.
Zdá se, že to, co bylo ještě před rokem nálepkováno jako „konspirační teorie,“ se stává nezpochybnitelným faktem, na který bude muset i ten nejzaprodanější mainstream dřív či později reagovat.
V USA se již delší dobu na toto téma také diskutuje. A právě odtud přichází další studie, která se zabývá zejména vlivem na plodnost, úmrtí plodu a jeho postižení v souvislosti s genovými injekcemi.
Největší porušení lékařské etiky v historii. Tak popsal porodník a gynekolog James Thorp zavedení covid vakcín v programu Tuckera Carlsona.
Je spoluautorem nové – recenzované – studie o těchto experimentálních vakcínách. Výsledky nejsou nic jiného než šokující: dramatický nárůst potratů, mrtvě narozených dětí a menstruačních problémů.

Dr. James Thorp, co-author of a new peer-reviewed paper on the Covid 'vaccine' and dramatic increases in miscarriages, fetal deaths, and menstrual abnormalities, speaks to Tucker Carlson:
"The pushing of these experimental Covid-19 vaccines globally is the greatest violation of… https://t.co/blo93gb9kf pic.twitter.com/obj5Dsgu8f
— Scott Morefield (@SKMorefield) February 24, 2023

Studie bude publikována v prestižním lékařském časopise 1. března. Thorp porovnal vedlejší účinky covidových vakcín s vedlejšími účinky očkování proti chřipce. Spoléhal na vládní data.
Po zavedení covid vakcíny došlo k 1200násobnému nárůstu případů závažných menstruačních problémů, 57násobnému nárůstu potratů a 38násobnému nárůstu úmrtí plodu.
Thorp ve studii uvádí mnoho dalších alarmujících čísel.
Předtím gynekolog , který se této profesi věnuje více než 40 let, řekl: „Existuje smrt a zkáza v měřítku, jaké jsem nikdy neviděl. Je to strašné.“
Loni varoval, že se výrazně zvýšil počet samovolných potratů. Zvýšil se i počet vrozených vad. Navíc miminka v děloze častěji trpí infarktem. Tyto alarmující informace sdělil v dokumentu „Náhle zemřeli“ – viz video níže:
 










Thorp varuje, že vakcína  způsobuje závažnou zánětlivou reakci. „Cokoli, co spustí zánětlivou reakci v mé oblasti (gynekologie), způsobí poškození, smrt a zničení během těhotenství. To víme už půl století.“
Úmrtnost plodu ve Spojených státech zůstala v posledních letech velmi stabilní a činí 5,7 na 1000 porodů. Gynekolog zjistil, že za posledních 45 let tato míra klesla z 10 na 5,7.
V červenci 2021  fetální úmrtnost  ve městě Fresno v Kalifornii náhle vzrostla na 29,3 na 1000 porodů. „To je otřesné,“ řekl Thorp na Floridském summitu o Covidu.
O rok později, v srpnu 2022, byla úmrtnost ve Fresnu stejně vysoká jako předtím: 29,3 na 1000 narozených dětí. 
V kanadském městě Waterloo byla fetální úmrtnost od ledna do června 2021 mnohem vyšší: neuvěřitelných 41,5 na 1000 porodů. Podle několika kanadských lékařů je toto číslo správné.
V provincii Britská Kolumbie bylo k červnu loňského roku zaznamenáno 13 případů úmrtí plodu za jeden den ze 4200 porodů ročně. Úmrtnost plodu byla 160 na 1000 porodů. To jsou nebezpečné signály, řekl Thorp.









Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Nová studie o covid „vakcínách“ je venku a výsledky jsou přímo šokující (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden