Objevilo se druhé video Woodyho Harrelsona odstřelujícího Big Pharmu, tentokrát s Billem Maherem
RSS

Objevilo se druhé video Woodyho Harrelsona odstřelujícího Big Pharmu, tentokrát s Billem Maherem

Jen velmi málo takzvaných „celebrit“ patří k těm, které jdou proti systému. Většina je naopak držákem systému, byť je sebezvrácenější. Mnozí zachází až tak daleko, že  genové jedy otevřeně propagují či nabádají k povinnému očkování.
Proto je potěšitelné, když se mezi tzv. „celebritami“ objeví i opoziční hlasy rozumu.
Jedním z nich je hollywoodský herec Woody Harrelson, který je kritikem covidové politiky  a nebojí se trefovat jak do politiků, tak do samotné Big Pharmy.
Včera jste se zde mohli podívat na jedno takové video, přičemž dnes se objevilo další, tentokrát je na něm spolu s jiným kritikem systému z řad hollywoodských celebrit – Billem Mahlerem, který je také velmi dobře známý jako kritik tzv. „wokismu“, z něhož si často dělá legraci.
Herec a komik Woody Harrelson tento víkend naštval liberály a média establishmentu svými komentáři, které pronesl během svého pátého hostování pro „Saturday Night Live“.
Během spotu se Harrelson pustil do šmeliny farmaceutických firem a orwellovských karanténních opatření a komicky přirovnal to, čím prošla nejen americká veřejnost v letech 2020-2021, k bizarnímu dystopickému hollywoodskému filmovému scénáři, který se stal realitou.
Nebylo to poprvé, co Harrelson veřejně vyjádřil svou nedůvěru k těmto lékařským a politickým subjektům.
V neděli konzervativní herečka  Gina Carano  zveřejnila virální klip Harrelsona, který se objevil jako host v podcastu hvězdy HBO Billa Mahera, „Club Random“, v září.

Bill Maher and Woody Harrelson are what liberals used to be, before most became authoritarian hacks for global corporate power. pic.twitter.com/p4J7cet2lM
— Aaron Kheriaty, MD (@akheriaty) February 26, 2023

Bosý Harrelson říká: „Pomyslete na miliardy dolarů, které šly farmaceutickému průmyslu…, ale vracel jsem se ke svému původnímu bodu, poslední lidé, kterým bych svěřil své zdraví, jsou Big Pharma a velká vláda, protože ani jeden z nich mi nepřipadá jako pečující entita.“
Harrelson pokračoval: „Je obscénní, jaký zisk vydělali.“

Později se zdálo, že Maher souhlasí s Harrelsonem a tvrdí, že vitamín D by měl být prioritou poté, co byly zveřejněny údaje, že COVID-19 je obzvláště nebezpečný pro lidi s nízkou hladinou vitamínu D.

„Myslím, že udělali spoustu studií o vitamínu D a o tom, jak důležité bylo, když lidé, kteří měli nízké hladiny, byli mnohem zranitelnější vůči covidu,“ řekl Maher. „Proč to lidem neříct? Nemůžete vydělat peníze prodejem vitamínu D?“
Harrelson odpověděl: „To je právě ono, člověče… Ivermektin se stal „koňským uklidňujícím prostředkem“ … Hydroxychlorochin se stal směšným a existovala jen jedna věc, která by mohla fungovat, a to je vakcína, že? Takže nakonec díky tomu byly vydělány miliardy dolarů.“

Harrelson se správně dotkl faktu, že to, co se z Big Pharmy stalo, je chamtivý oligopol, v němž kontrolu trhu malou skupinou společností podporuje spoluvinná vláda (resp. vlády z celého světa, které „očkování“ podporují).

Společnosti jako Pfizer  věděly, že pokud by lidé měli při léčbě COVID-19 možnost volby, vydělaly by mnohem méně peněz, takže rády přispěly k démonizaci levnějších možností léčby.
Biden také podporoval očkovací povinnost, což znamenalo, že desítky tisíc, ne-li stovky tisíc Američanů ztratily svou práci , pokud lidé nepřijali vakcínu od jednoho z těchto „drogových kartelů“,  jak Harrelson popsal ve svém nedávném projevu.
Podle  článku Kaiser Family Foundation z roku 2022 „americká federální vláda dosud nakoupila 1,2 miliardy dávek vakcín proti COVID-19 společností Pfizer a Moderna dohromady za cenu 25,3 miliardy dolarů za průměrnou nákupní cenu 20,69 dolarů za dávku.“

Nyní, když tyto společnosti ovládly trh s těmito očkováními, očekává se, že titíž lidé začnou ceny ještě více zvyšovat.

Jak pokračovala zpráva Kaiser Family Foundation, „… Bidenova administrativa oznámila, že bez dalších kroků Kongresu již nemá finanční prostředky na další nákupy a začala se připravovat na přechod vakcín proti COVID-19 na komerční trh.
To znamená, že výrobci budou vyjednávat o cenách přímo s pojišťovnami a kupujícími, nejen s federální vládou, a očekává se, že ceny porostou.“
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Objevilo se druhé video Woodyho Harrelsona odstřelujícího Big Pharmu, tentokrát s Billem Maherem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden