60letý otec sedmi dětí se cítí jako malá holčička, adoptoval si ho cizí pár
RSS

60letý otec sedmi dětí se cítí jako malá holčička, adoptoval si ho cizí pár

60 lety Kanaďan Stefon Wolscht má sedm dětí a donedávna se identifikoval pouze jako transgender. (Foto: Facebook)











Nyní však světu oznámil, že se cítí být dívkou. Adoptoval ho také pár, kterému říká máma a táta, a rád se chová jako dítě. Před lety podstoupil hormonální léčbu a nyní je z něj žena.



Dvacet tři let žil s manželkou, která věděla, že se její muž cítí být více ženou než mužem. Když se pro ni situace stala neúnosnou, rozhodla se partnera a děti opustit. Pak Stefon přišel s informací, že se cítí jako dívka.



Podstoupil hormonální léčbu a nyní je z něj žena. Přesněji řečeno, říká si dívka a jmenuje se Stefonee. „Jsem šťastná, že jsem sama sebou,“ říká.



Stefonee nemá příliš dobré vztahy se svou rodinou, což ji prý velmi mrzí. Ale říká, že být sama sebou je pro ni nejdůležitější. Už nechce nic skrývat. „Přes internet jsem se seznámila s párem, který chtěl dítě, který se o mě chtěl starat. Moji adoptivní rodiče jsou úžasní. Češou mě, staví se mnou puzzle a starají se o mě jako o opravdovou holku,“ uvedla ve videu na svém kanálu na YouTube.



Přiznává, že chování jejích „rodičů“ je poněkud bizarní a pro společnost nepřijatelné. Přesto je přesvědčena, že svým jednáním nikomu neubližují a nedělají nic nezákonného. „Poprvé jsem začala nosit šaty, když jsem byla ještě vdaná. Moje žena mi koupila dámské šaty, když mě viděla, jak si je prohlížím v časopise,“ pokračovala Stefonee v rozhovoru pro Dailystar.



Manželka jeho chování dlouhá léta akceptovala, ale později to pro ni přestalo být přijatelné. Dokonce jim zakázala i pohlavní styk. Dnes se s otcem baví, ale ne všichni potomci se s ním chtějí stýkat.



Zdroj: mercatornet.com
Článek 60letý otec sedmi dětí se cítí jako malá holčička, adoptoval si ho cizí pár se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden